Cesta válečníka přehled

Cesta válečníka
https://www.databazeknih.cz/img/books/78_/7834/mid_mlady-samuraj-1-cesta-valecnika-U9U-7834.jpg 4 59 59

Mladý samuraj série

1. díl >

Třináctiletý Jack Fletcher, který v roce 1610 ztroskotal s lodí u pobřeží Japonska a jehož otec byl brutálně zavražděn nindžou, se ocitá sám v neznámé a cizí zemi a musí bojovat o přežití. Poté co jej zachrání legendární mistr šermíř Masamoto Takeši, nastupuje mladý Jack cestu, která do krajnosti prověří jeho výdrž, neboť se rozhodne stát se prvním gaidžinským samurajem. Pod vedením Masamoty v jeho Niten Iči Rjú, "Jedné škole dvou nebí" v Kjótu, se Jack tvrdě cvičí v Bušidó - Cestě válečníka. Má jediný cíl: pomstít smrt svého otce a zabít nindžu, kterého zná jen pod jménem Dračí oko. Vyvrhel jak svým vzhledem, tak neznalostí jazyka, udělá si Jack brzy nepřátele. Má však jednoho spojence, Akiko, krásnou a pozoruhodnou dívku - a rovněž samurajku... celý text

Dobrodružné Pro děti a mládež
Vydáno: , Jota

The way of warrior, 2008

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Cesta válečníka. Přihlašte se a napište ho.

Atlantis
02.10.2018 3 z 5

Průměr po všech stranách. Mladý samuraj není špatná kniha, ale je taková obyčejná a předvídatelná. Po přečtení prvního dílu mne nic netáhne k tomu, abych sáhl po dalším.

Natyna3
01.08.2017 5 z 5

Nejoblíbenější kniha mého dětství.

czwinerman0602
21.03.2016

ze začátku je to víc než výborná knížka, ale mě osobně se vůbec nelíbí ta nudná druhá část

Kniha Cesta válečníka v seznamech

Chris Bradford