Mlhovina přehled

Mlhovina
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/539808/bmid_mlhovina.jpg 5 4 4

Ošetřovatelce Alici se v noci zdá zvláštní sen, v němž ji osoba, kterou nikdy dřív nespatřila, nabádá k tomu, aby předala důležitý vzkaz panu Gaspardovi, o jehož zdraví a dům pečuje. Jaktěživ by ji nenapadlo, že právě toto noční setkání povede k její účasti na dobrodružné výpravě po snovém světě Mlhovina, ve kterém si za lidskou fantazii můžete koupit téměř cokoli. Po světě, který bdí, zatímco vy spíte. Alice se dostává na místo, kde se tvoří lidské sny, a poprvé se dozvídá o potížích, které mlhovinskou říši sužují. Připojuje se k putování končinami rozmanitého světa, během nějž poznává nové přátele, navštíví krajinu těch nejkrásnějších lidských snů, ale nevyhne se ani nočním můrám a intrikám, o kterých se jí doposud ani nesnilo. Čím víc času v Mlhovině tráví, tím víc jí dochází, že je pro některé místní bytosti daleko důležitější, než se zpočátku zdálo.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mlhovina. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (4)

Ludmila91
předevčírem 5 z 5

Tak tohle byla bomba. Nádherný příběh, úžasný děj

jana6762
02.09.2024 5 z 5

Kam se asi vydáváme, když sníme? Je možné, že naše sny prožíváme v kouzelném světě? Pokud ano Mlhovina by byla dokonalým místem. Poutavý příběh, který Vás pohltí a už nepustí. Knihu jsem přečetla jedním dechem a nebyla schopná ji odložit. Postavy mi přirostly k srdci, jako bychom byli staří známí a prožívala jsem s nimi jejich dobrodružství až do poslední strany. Kniha je napsána velmi čtivě a neměla jsem problém se do ní ponořit hned od začátku, vše na sebe krásně navazuje, takže se nemusíte bát, že se do příběhu zamotáte, což se mi občas stává. Doporučuji všem, kteří chtějí najít trochu kouzla ve všedním světě.


IvonaMac
31.08.2024 5 z 5

Hotovo! Dočetla jsem a vřele doporučuji! Už teď se mi po postavách stýská a chybí mi, stejně jako celá Mlhovina! Příběh je poutavý, napínavý, od počátku mě zaujal a těšila jsem se, co bude dál. Jednotlivé postavy autorka představuje postupně a velice výstižně je, skvěle volenými slovy, popisuje. Děj má svou posloupnost, graduje, vyvíjí se a přes svou dramatičnost není vůbec chaotický. Ráda jsem pobyla ve fantasy světě s postavami, které měly své reálné radosti, starosti a také lásky. Bylo mi s Mlhovinou a jejími obyvateli moc příjemně a budu se ke knize ráda vracet! Děkuji!

všechny komentáře

Související novinky (1)

Zkouška ohněm, Teorie lásky a další knižní novinky (35. týden)

25.08.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Mlhovina v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených9x
v Knihotéce18x
v Chystám se číst35x
v Chci si koupit13x

Autorovy knížky

2024  100%Mlhovina
Skrýt reklamy