Mlsná huba přehled

Mlsná huba
https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/431559/bmid_mlsna-huba-Chi-431559.jpeg 4 154 154

Mlsná huba je restaurace, kterou si v 90. letech otevřeli v Kolíně manželé Reinovi. Jitka a Bohdan si sami zvolili restauraci jako svůj životní cíl. Jitka odmítla jít v medicínských stopách svých rodičů a zajímalo ji jen vaření a Bohdan se po jiných možnostech podnikaní ani nerozhlédl, protože s čerstvým inženýrským diplomem přivedl Jitku do jiného stavu. O čtvrt století později se Bohdan potká s Laurou Navarovou. Tato oslňující kráska se mstí chlapům za to, jak ji oklamal jeden barový muzikant,..... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mlsná huba. Přihlašte se a napište ho.

petrulkaa
13.07.2024 5 z 5

Mě se kniha líbila. Potřebuji občas klidné oddechové čtení a tento rodinný příběh s několika zápletkami se moc dobře četl. Má oblíbená spisovatelka je opravdu skvělá vypravěčka a ještě mě nikdy nezklamala.

Izu
02.02.2024

Bohužel spisovatelce Váňové došel dech.

Hanuja
27.07.2023 4 z 5

Kniha se dobře čte, takové odpočinkové čtení. Přiznám se, že tak v půlce mne už příběh začal lehce nudit.Tak nějak to bylo pořád dokola. Trochu za vlasy přitažené mi připadala hlavní postava Laury. Všechny intriky, které pořád vymýšlela a spřádala, jí procházely, všechny okolo sebe dokázala podrazit.
Nikdo se jí neubránil. Asi takoví lidé mezi námi jsou, jsem ráda, že v mém okolí ne.

Kniha Mlsná huba v seznamech

v Mé knihovně67x