Móda a duše aneb Klíč k sobě přehled

Móda a duše aneb Klíč k sobě
https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/289383/bmid_moda-a-duse-aneb-klic-k-sobe-WIr-289383.jpg 4 43 43

Naučte se rozumět neverbálním signálům vašeho oblečení pomocí osmi stylových profilů a budete kupovat už jen to, co vám sluší a v čem se cítíte skvěle. Přes oblečení pochopíte své blízké, zharmonizujete své vztahy a díky vědomému oblékání se vám otevře hlubší smysl vašeho života.

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Móda a duše aneb Klíč k sobě. Přihlašte se a napište ho.

lucin_a
10.11.2023 4 z 5

Každý si může najít alespoň pár zajímavých bodů, co vylepšit nebo jakým směrem se vydat v oblasti módy. Zjistíte, jaké oděvy si do svého šatníku podle svého vybraného typu kupovat.

Martina1725
14.04.2023 4 z 5

Určitě zajímavá kniha, jen by se dala napsat stručněji a zároveň by jí slušely dokreslující obrázky.

Andulino
29.07.2020 3 z 5

První polovina knihy mi přišla velmi zajímavá, osobní příběh Táni i jakési povzbuzení a posílení vlastní hodnoty. U jednotlivých stylů jsem již tak spokojená nebyla, já osobně jsem nebyla schopna zařadit se do jednoho konkrétního (váhala jsem mezi romantickou princeznou a elegantní dámou). Rady pak byly spíše obecné, samozřejmě s přihlédnutím k osobnostem jednotlivých stylů. Kniha se mi celkově líbila, ale musím se přiznat, že jsem měla asi vyšší očekávání. Tak jako tak Táňa určitě je jedna z mých oblíbených návrhářek :)

Kniha Móda a duše aneb Klíč k sobě v seznamech