Moderní kuchařka pro diabetiky - Zdravé recepty jako prevence civilizačních chorob (2024) | Databáze knih

Moderní kuchařka pro diabetiky - Zdravé recepty jako prevence civilizačních chorob přehled

Nehodnoceno
https://www.databazeknih.cz/img/books/55_/552857/bmid_moderni-kucharka-pro-diabetiky-zdrave-recepty-jako-prev.jpg 0 0 0

Trpíte diabetem 2. typu, nadváhou či obezitou a chcete to změnit? Nebo naopak – chcete si udržet zdraví a vyhnout se civilizačním onemocněním? Zkušená nutriční terapeutka Pavla Janovská, DiS., specialista dietolog, vás naučí, co jíst, aby vám strava chutnala a zároveň vedla k životu bez nemoci. Kromě praktických informací o diabetu, výživě a roli cukru, práci s výměnnými jednotkami, nejvhodnějších postupech přípravy pokrmů apod. kniha přináší návodné tabulky pro sestavení vlastního jídelníčku a přes 130 pestrých receptů na snídaně, svačiny, obědy i večeře. To vše servírováno s lákavými fotografiemi a přehlednou grafikou.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Moderní kuchařka pro diabetiky - Zdravé recepty jako prevence civilizačních chorob. Přihlašte se a napište ho.

Zatím zde není žádný komentář.

Kniha Moderní kuchařka pro diabetiky - Zdravé recepty jako prevence civilizačních chorob v seznamech

v Mé knihovně1x

Pavla Janovská
česká, 1976
1970  60%Zdravý jídelníček do krabiček
2020  80%Zhubněte jídlem a svou váhu si udržte napořád
2024  %Moderní kuchařka pro diabetiky - Zdravé recepty jako prevence civilizačních chorob