Moderní kuchyně; od artyčoku po žraločí steak přehled
Jarmila Mandžuková
nehodnoceno
Nové a málo známé potraviny na našem trhu a recepty na jejich úpravu poprvé v uceleném souboru
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Moderní kuchyně; od artyčoku po žraločí steak. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Moderní kuchyně; od artyčoku po žraločí steak v seznamech
v Chystám se číst | 1x |
Autorovy další knížky
2003 | Co jíst, když ... |
2017 | Bylinky - Léčivá moc přírody |
2003 | Kuchařka - Mikrovlnná trouba pro začátečníky |
2002 | Vánoční netloustnutí aneb Lehké vánoční cukroví |
2006 | Co pít, když... |