Moderní psychologie přehled

Moderní psychologie
https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/235497/mid_moderni-psychologie-3zy-235497.jpg 4 15 15

Netradičně zpracovaná kniha podává přehled aktuálních témat v moderní psychologii především prostřednictvím schémat a grafů. K jejím přednostem patří také to, že uvádí informace, které se klasických učebnic ještě nedostaly například co je dětská teorie mysli nebo čím jsou zvláštní partnerské vztahy přes internet. Vysvětluje základní přístupy, otevřené otázky a výzkum v současné psychologii, uvádí hlavní myšlenky a současné trendy v kognitivní a sociální psychologii, komparativní psychologii, biopsychologii, patopsychologii a dalších oborech.... celý text

Literatura naučná Psychologie a pedagogika
Vydáno: , Portál

Advanced psychology through diagrams, 1998

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Moderní psychologie. Přihlašte se a napište ho.

Ivy_9
11.07.2017 5 z 5

Kniha poskytuje výborný základ pro budoucí studium psychologie a i dalším výborné osvěžení základních věcí.

Scintilla
01.03.2014 5 z 5

Je to velice dobrý obrazový přehled současné psychologie. Probírá základní témata psychologie, každé z nich srozumitelně vysvětlí a ke každému přidá přehled argumentů různých směrů, včetně přehledu základních výzkumů. Musím říct, že právě díky těm zpřehledněným debatám v rámci jednotlivých problematik mi dost usnadnila studium :D. Nejlepší "psychologie v kostce".

Kniha Moderní psychologie v seznamech