Modrá ako zafír přehled

Modrá ako zafír
https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/457729/bmid_modra-ako-zafir-lzQ-457729.jpg 5 2252 2252

Drahokamy série

Nová láska aj snaha odhaliť najväčšie tajomstvo ľudsva? To už je priveľa! Prichádza druhá časť úspešnej série Drahokamy od obľúbenej autorky Kerstin Gierovej. Skákať so svojou novou láskou do minulosti nemusí byť vždy dobrý nápad – to si aspoň myslí šestnásťročná Gwendolyn, novopečená cestovateľka v čase. Ona a Gideon majú predsa úplne iné problémy. Napríklad to, ako zachrániť svet. Alebo ako sa naučiť menuet. (A ani jedno z toho nie je vôbec jednoduché!) A keď sa navyše Gideon začne správať akosi čudne, Gwen pochopí, že musí svoje hormóny dostať pod kontrolu – lebo inak nebude z lásky naprieč storočiami nič! Obľúbená autorka Kerstin Gierová vo svojej úspešnej trilógii oživila najkrajší cit na svete! Romantický, vtipný a jedinečný príbeh. Dobrodružstvá Gideona a Gwen čitateľov doslova uchvátia – a to v každej dobe.... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , CooBoo

Saphirblau - Liebe geht durch alle Zeiten, 2010

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Modrá ako zafír. Přihlašte se a napište ho.

Capybara18
05.01.2025 5 z 5

Tak tohle je prostě…
WOW!!!
(Tyhle výrazy moc nepoužívám, ale já prostě nevím jak jinak bych tuhle úžasnou, skvělou, mega zábavnou knihu popsala.)
Jako Kerstin jede bomby!
Její knížky jsou naprosto úžasné a tenhle díl byl úplně úžasný určitě lepší než první který byl taky naprosto skvělý…
Mám jednu otázku.
PROČ AUTORKA PÍŠE TRILOGIE???
Já si myslím že tahle série by klidně měla mít deset dílů a nepřestala by mě bavit! Jako jestli hledáte nějakou topovku, TAK TOHLE JE TO PRAVÉ!!!
A já jsem ještě neviděla ani film podle prvního dílu?
To je ostuda…
Aaaaaaaa!
MEGA DOBRÝ!

Joy
05.01.2025 4 z 5

První díl Rudá jako rubín mě příliš nezaujal, ale když jsem zjistila, že vznikla filmová verze druhého dílu, rozhodla jsem se ho přečíst - a byla jsem mile překvapená. V knize ubylo romantických řečiček (ne, děkuji) a přibylo humoru (yes!). Ten má na svědomí především chrlič a démon v jedné osobě Xaverius, který se hlavní hrdince Gwen zjevuje. Rovněž se mi na knize líbí, že docela neotřelým způsobem pracuje s dynamikou ústředního páru Gwen/Gideon a zajímavě pojímá vztah mezi nimi (na Gwen v knize čeká nejedno nehezké překvapení, které na do té doby zdánlivě dokonalého Gideona vrhne úplně jiné světlo).

AnDyB
04.01.2025 5 z 5

Já to miluju ! Fakt mě to nadchlo a nechápu, proč jsem tu sérii tak dlouho oddalovala. Vůbec jsem nečekala, že to bude takhle vtipně napsané. Je to fakt skvělý a dvojka se mi líbila snad i více než jednička. Jdu hned na třetí díl a doporučuji všema deseti :)

Koupíš mi kočku?

Kniha Modrá ako zafír v seznamech

v Přečtených3 434x
v Mé knihovně801x