Třetí zákon 1 a 2 (2017) | Databáze knih

Třetí zákon 1 a 2 přehled

Třetí zákon 1 a 2
https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/349150/bmid_treti-zakon-1-a-2-bzs-349150.jpg 4 102 102

První dva díly mysteriózní středověké detektivky. Pátrání po náboženském artefaktu, které může změnit celý křesťanský svět... Začíná to vypáleným klášterem a povražděnými mnichy. Po původech pátrá inkvizitor v nemilosti ... a tím zahájí svou cestu do pekel. Třetí zákon je napínavý historický příběh, ve kterém se Šifra mistra Leonarda mísí s Indianou Jonesem a Jménem růže. Templáři, tajné sekty, ukryté chrámy... a prastaré texty, které nikdo nesmí najít.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Komiksy
Vydáno: , Crew

Le Troisiéme Testament, volumes 1&2, 1997

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Třetí zákon 1 a 2. Přihlašte se a napište ho.

Ivan Kučera
09.02.2025 3 z 5

Sympatický historický triler so znamenitou dobovo mystickou atmosférou a mdlým scenárom. Krásne nafarbený, aj nakreslený. Alex Alice si to neskutočne dáva. Najmä na rôzne architektonické skvosty je radosť hľadieť. Žiaľ, scenár ma nezaujal, striedavo ma nudil, striedavo som mu nerozumel a potom som sa kvôli tomu prepadol do priepasti letargie. Druhé čítanie to nevylepšilo, len som sa utvrdil v tom, že to fakt pekne vyzerá, ale čítať sa to nedá. S postavami to bolo snáď ešte horšie. Ťažko pochopiteľný scenár vyzerá ako spin-off 5-dielnej ságy, ktorú som nečítal. Scenár 2*, kresba 4*, spriemerované: 3*.

bazyk21
08.06.2024 5 z 5

zajímavý příběh, nádherná ilustrace...

Luigi1
10.12.2023 4 z 5

Začátek pozvolný ale pak to šlo

Kniha Třetí zákon 1 a 2 v seznamech

v Mé knihovně66x