Modrá hodina přehled
Alžběta Dvořáková
Pohádková knížka vypráví o bytostech, které přicházejí na svět ze snů lidí a zvířat, o netopýrech, kteří na půdě vychovávají svá mláďata a ochotně se ujmou i jednoho malého dráčka, o dvou sourozencích na letních prázdninách, o jejich dědečkovi, který kdysi býval pilotem dopravního letadla, a o zvláštním tvorovi, jenž se jmenuje Medrysous. Knížka je určená dětem mladšího školního věku. Alžběta Dvořáková je spisovatelka a lektorka. V Portále vyšly její knížky Nanukova dobrodružství, Herkules a strašidla a Herkules na zámku.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Modrá hodina. Přihlašte se a napište ho.
![lucakuca lucakuca](https://www.databazeknih.cz/img/users/30_/304754/m_lucakuca-Pm3.jpg?v=1584171438)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Víte kdy začíná modrá hodina a kdy zlatá? Rozumbradové a supr dědeček potkají dráčka. Není obyčejný, je..... Milé čtení.
![Purple17 Purple17](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
Roztomilý netopýři, co vychovávají malého dráčka na půdě. Dva malý rošťáci, co tráví prázdniny a dědečka pilota. Je je. Otázkou času, kdy se tyhle dva světy prolnou. :-) jako čtení na dobrou noc ideální
Kniha Modrá hodina v seznamech
v Mé knihovně | 3x |
draci pohádky sny cestování netopýři fantasy pro děti zvířátka záhadné bytosti pohádkové příběhyAutorovy další knížky
2016 | ![]() |
2009 | ![]() |
2013 | ![]() |
2021 | ![]() |
2017 | ![]() |
Dcera četla knížku jako oddechovou ve 3.třídě a moc se jí líbila a mě tedy také. Je to příběh 2 dětí které jsou na prázdninách u dědečka a potkají se s dráčkem, kterého vychovávají netopýři. Velice milý příběh a knihu určitě doporučuji.