Bílá je barva kouzel přehled

Bílá je barva kouzel
https://www.databazeknih.cz/img/books/77_/77764/bmid_bila-je-barva-kouzel-YEm-77764.png 3 173 173

Uběhl celý rok od chvíle, kdy Stacey Brownová zachránila svou nejlepší kamarádku před hroznou smrtí. Nyní se jí vrátily noční můry. Je pronásledována duchy brutálně zavražděných... a šíleným stopařem. Zatímco se pomocí zaříkadel a kouzel snaží zbavit děsivých snů, do jejího světa vstoupí Jacob. Ukáže se, že má také sny. Chtějí-li zastavit vraha, musí spojit své síly. Ale může Jacobovi věřit?... celý text

Horory Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Albatros (ČR)

White Is for Magic, 2009

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bílá je barva kouzel. Přihlašte se a napište ho.

M.C.SMITH
22.08.2024 2 z 5

Stejné jako u prvního dílu.
Doufala jsem, že se třeba po pár stránkách začtu, ale kniha mi přišla nudná. Už vlastně skoro ani nevím o čem byla.
Za mne ne, škoda.

Trinda
30.03.2020 4 z 5

Hezká kniha, ale ze začátku nudná. Musíte se sami přemáhat aby jste pokračovali ve čtení. Totéž co u prvního dílu. Když se vám ale podaří začíst, je to neuvěřitelný příběh s nečekaným koncem.

Knihomol888
24.10.2017 4 z 5

Řeknu to takhle... Špatná ta knížka nebyla, ale byla rozhodně horší než první díl. I postavy se k sobě začaly chovat jinak a to, co jsem měla na nich ráda tam už prostě nebylo. Celkový příběh mi přišel strašně podobný.

Kniha Bílá je barva kouzel v seznamech

2009  72%Modrá je barva nočních děsů
2011  68%Bílá je barva kouzel