Šance na štěstí přehled

Šance na štěstí
https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/384184/mid_sance-na-stesti-E9B-384184.jpg 4 185 185

Modrá volavka série

Colleen O'Rourkeová je romantička tělem a duší – ovšem jen když se nejedná o ni. S radostí dělá dohazovačku přátelům a pracuje jako barmanka, což jí přináší celou plejádu skvělých příležitostí, jak utěšit zlomená srdce a občas trochu napomoct náhodě správným směrem. Před deseti lety jí Lucas Campbell zlomil srdce a ona by velmi nerada, kdyby se něco takového ještě opakovalo. Ne že by si někdo vůbec troufl prolomit její obrannou zeď… Ale teď je kvůli rodinným záležitostem Lucas zpátky ve městě a zdá se, že i on má s Colleen nevyřízené účty.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (ČR)

Waiting on You, 2014

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Šance na štěstí. Přihlašte se a napište ho.

Ála1968
17.04.2024 5 z 5

Krásný příběh ze série,moc jsem se bavila.Celou sérii si užívám a díl od dílu je lepší a lepší

moma08
03.08.2022 5 z 5

Další úžasný díl, který člověk přečte během pár chvilek, protože tenhle příběh stojí za to.
Pro mě v něm bylo vše, romantika, humor, trochu dramatu.
Těším se na další díl.

narisa
02.08.2022 5 z 5

Třetí díl se opět četl skvěle. Colleen byla opravdu sympatická. Lucas mi zas až tak sympatický nebyl. A dost mě štval s tím, jak dlouho mu trvalo než se ke Colleen vrátil. Chápu proč si vzal svou první ženu, ale rozvést se s ní měl mnohem dříve. No nic. I tak skvělé čtení. Těší mě, že se stále objevují postavy z předchozích i následujících dílů. A potěšil mě příběh Bryce a Pauline. No, bylo tu dost toho smutného a také dojemného. A Connor byl také skvělý a nechápu, proč není přeložen i jeho díl.
Velice doporučuji.

Kniha Šance na štěstí v seznamech

Kristan Higgins
americká, 1965