Modrý dom přehled

Modrý dom
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/507854/bmid_modry-dom-YsS-507854.jpg 4 359 359

Na samote v starom modrom dome sa cez vianočné sviatky stretáva veľká rodina. Jej členov spája svojská a silná osobnosť – matka. Stará pani má sedemdesiatsedem rokov a dlhý život ju obdaril láskou aj múdrosťou. Napriek tomu, že svoje deti miluje, vidí aj ich nedostatky a slabosti. Niekedy stačia len tri dni na to, aby sa v živote toľko zmenilo.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Modrý dom. Přihlašte se a napište ho.

Vilma232
07.11.2024 2 z 5

Zcela mimo moje preference. Vánoční příběh jedné rozvětvené rodiny. Hlavní "osobnost" této knihy netrumfne ani "Babička".

JankaV80
14.09.2024 4 z 5

Ke knize jsem se dostala úplnou náhodou díky Čtenářské výzvě. Mně se příběh rodiny, kterou spojuje Modrý dům stojící na samotě kousek od lesa, líbil. Kniha se mi četla dobře, příběh plynul a rychle jsem se do něho začetla, i když jsem ho četla v době neúprosných letních veder a děj je zasazený do období Vánoc. Postupně jsem se o jednotlivých členech rodiny dozvídala víc a víc. Některé členy rodiny jsem si oblíbila a jiní mi tak sympatičtí nebyli, ale to je normální, je tomu tak i v životě. Doporučuji jako relaxační četbu.

Rosana
10.11.2023 2 z 5

Tak toto bylo šlápnutí vedle. Vůbec mi nesedl styl psaní. Po přečtení pár stran jsem tuto knihu vrátila do knihovny. Vůbec nerozumím zdejšímu vysokému hodnocení.

Kniha Modrý dom v seznamech

Vánoce rodina babička laskavost