Modrý dom přehled

Modrý dom
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/507854/bmid_modry-dom-YsS-507854.jpg 4 366 366

Na samote v starom modrom dome sa cez vianočné sviatky stretáva veľká rodina. Jej členov spája svojská a silná osobnosť – matka. Stará pani má sedemdesiatsedem rokov a dlhý život ju obdaril láskou aj múdrosťou. Napriek tomu, že svoje deti miluje, vidí aj ich nedostatky a slabosti. Niekedy stačia len tri dni na to, aby sa v živote toľko zmenilo.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Modrý dom. Přihlašte se a napište ho.

kajka.w
18.02.2025 4 z 5

Hlavní postava je milá stará paní, pro kterou je rodina vším. Kdo by nechtěl takovou babičku/maminku/tetu/sestru/tchýni... Všechny tyto role perfektně zastává, ale i tak není v této rodině nouze o dramata. I přesto je to pohodová, oddechová knížka, která na vás dýchá vánoční atmosférou.

sustrur6E
07.02.2025 5 z 5

(SPOILER) Kniha vypráví o Mie, mladé ženě, která se po těžkých životních zkouškách vrací do svého rodného města. Zde se snaží znovu najít smysl života, uzdravit se z minulosti a vybudovat si nový život.
Důležitou součástí příběhu je modrý dům, který symbolizuje Mijino dětství a její touhu po domově. Jak Mia prochází různými životními situacemi, modrý dům se stává místem, kde se setkává s minulostí, ale také s nadějí na budoucnost. Mia čelí různým výzvám a konfliktům, které ji nutí přehodnotit své životní rozhodnutí a vztahy s ostatními. Jak to s Miou dopadne a jakou minulost vlastně měla, to se dozvíte pokud si tuto knihu přečtete. Tato kniha je náročná na čtení a líbilo se mi jak autorka uměla vystihnout pocity hlavní postavy a dokázal jsem se do ní kvůli tomu vcítit. Taky se mi líbila ta Vánoční atmosféra a celkové prostředí . Kniha je tedy moc pěkná a plně ji doporučuju.

Vilma232
07.11.2024 2 z 5

Zcela mimo moje preference. Vánoční příběh jedné rozvětvené rodiny. Hlavní "osobnost" této knihy netrumfne ani "Babička".

Kniha Modrý dom v seznamech

v Mé knihovně114x