Moje báječná žena (2021) | Databáze knih

Moje báječná žena přehled

Moje báječná žena
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/463495/bmid_moje-bajecna-zena-aJX-463495.jpg 4 115 115

Každý pár má své tajemství. Tím naším je vražda. Náš příběh je prostý. Poznal jsem úžasnou ženu, narodily se nám dvě děti, pořídili jsme si velký dům. Poznali jsme všechny svoje tajné sny i temné stránky. A pak jsme se začali nudit… Jsme sousedé, které rádi pozvete na večeři. Protože nás dobře neznáte. Vlastně nás neznají ani naše děti. Možná neznáme ani jeden druhého. Celé město teď se zděšením sleduje, kdo se stane další obětí sériového vraha. Vím jen, že moje báječná žena jí rozhodně nebude.... celý text

Literatura světová Pro ženy Thrillery
Vydáno: , Motto

My Lovely Wife, 2019

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Moje báječná žena. Přihlašte se a napište ho.

Emma27
14.10.2024 2 z 5

Začátek se táhl děj mě moc nebavil ,ale potom se to trochu rozjelo.

marketabo
01.09.2024

Tak to byla jízda! Přiznám se, že mě kniha sice nechytla hned od začátku, ale zhruba od půlky jsem se nemohla odtrhnout. Obvykle se najde oběť a hledá se vrah nebo jeho motivy, nicméně tady máme vyprávění přímo od "zdroje". Ráda bych knihu viděla zfilmovanou.

genduna
18.08.2024 4 z 5

Zajímavý a napínavý příběh. Tak trochu jiné krimi. Sice trochu přitažený za vlasy, ale budiž. Jen ten konec mě zklamal, vyváznout bez trestu?? To snad neee!!

Knižní novinky (12. týden)

21.03.2021

Kniha Moje báječná žena v seznamech

v Mé knihovně146x

Autorovy knížky