Moje čínská dekáda přehled

Moje čínská dekáda
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/525300/bmid_moje-cinska-dekada-653e5b33dbab6.jpg 5 47 47

Pavel Dvořák žije v Číně už víc než deset let. Z malé slovenské vesnice se přestěhoval do dvacetisedmimilionové Šanghaje. Začátky bez zázemí, peněz a známostí byly těžké, ale otevřely mu dveře do života v Číně. Potkal tu svou čínskou manželku, uchytil se jako tlumočník, průvodce a nakonec i majitel cestovní kanceláře.

Biografie a memoáry Cestopisy a místopisy Žurnalistika, publicistika
Vydáno: , BizBooks

Moja čínska dekáda

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Moje čínská dekáda. Přihlašte se a napište ho.

Jirinamac
12.05.2024 5 z 5

Na YT sleduji jeho videa už delší dobu a tak jsem uvítala, když se mi dostala ke čtení tato knížka. Moc dobře napsané a doplněné krásnými fotografiemi. Dále má knížka na okraji každé stránky QR kódy, tak stačí naskenovat a otevřít video na YouTube. Určitě jeho vyprávění zaujme nejen jako zajímavý cestopis, ale přiblíží i život v Číně.

Martinmmm
13.01.2024 4 z 5

Zaujímavé príbehy Slováka žijúceho už roky v Číne, ktorý ju pozná zo stránok bežnému turistovi neprístupných..a krásne fotografie.

Puddle
17.10.2023 5 z 5

Přesně jak zde píší další, kniha se čte jedním dechem, až mě mrzelo, když jsem přečetl poslední stránku.

Kniha Moje čínská dekáda v seznamech

Čína

Pavel Dvořák ml.