Moje malá Sára přehled
Fabienne Brin
Zoufalá matka bojuje o své dítě. Když se zdravotní sestra Fabienne zamiluje do okouzlujícího a elegantního Habiba, zažívá vrcholné štěstí. Začnou spolu žít, narodí se jim dvě dcery, ale pak se pohádka promění v noční můru. Habib se k Fabienne chová stále agresivněji, zakazuje jí chodit do společnosti, dokonce i stýkat se s vlastní rodinou. Když nešťastná žena sebere odvahu a chce se s ním rozejít, rozzuřený muž ji pořeže nožem a unese starší dceru. Fabienne stojí před nejtěžším úkolem svého života: získat malou Sáru zpět.... celý text
Literatura světová Romány
Vydáno: 2007 , AlpressOriginální název:
Retrouver Sara, 2005
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Moje malá Sára. Přihlašte se a napište ho.
První čtvrt knihy zajímavé čtení, pak 3/4 zdlouhavé tlachání o ničem a pořád dokola, už to unavovalo, ale člověk čekal kde ho najdou.
Tento scénář je vždycky stejný.
Mladá naivka se zamiluje do snědého uhrančivého nádherného muslima. Zažijí spolu nevázaný sex, lásku jako trám a žijí v pohádce. Ve vzdušných zámcích .Pak chlap přestane pracovat, shánět práci, vyhoří. Zachrání to dítě a velké úsilí ženy. A potom se řítí život někam jinam. Chlápek unese dítě, schovává ho, riskuje a zoufalá matka hledá po celém světě trápí se .Tato organizovala koncerty a prodávala bonbony a, aby měla peníze na letenky. A stačilo jediné, vzít nějakého Jean Luca , francouze a nemíchat se mezi muslimy , když ví jaké to je. Není první ani poslední. Asi není dost těchto, co bez dcerky neodejdou a bojují o své dítě. Příběh , co už tu stokrát byl a stokrát ještě bude , se pro mě stal ke konci už utrpením číst, jak to bylo vleklé , bojovala jsem sama se sebou, abych dočetla.
Kniha Moje malá Sára v seznamech
Opět, jak jinak, zoufalý pokus o soužití Evropanky s Íráncem. Tento příběh skončí po třech letech dobře, její unesená dcera Sára se nakonec vrátí k matce. Spolu se pokouší o soužití, neboť Sáře byly čtyři roky, když její matku otec pořezal a ona utekla s mladší Evou. Teď je Sáře sedm.