Moje mateřství přehled

Moje mateřství
https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/328803/bmid_materstvi-eWj-328803.jpg 3 20 20

Moje mateřství - kdo říká, že musíte být těhotná, abyste šla na mateřskou dovolenou? Stejně jako všichni v New Yorku, co dělají v médiích, i Liz funguje na koláčcích, kofeinu a koktejlech. Ale po třicítce, pořád bez dětí, si čím dál častěji prohlíží drahé kočárky v dětských časopisech a pozoruje maminky s dětmi. Liz už roky tráví spousty hodin týdně navíc v práci, aby se spolupracovnice mohly věnovat dětem, a je z toho unavená. Takže když jeden den dostane ze stresu ranní nevolnosti, šéfům je to jasné – je těhotná! Liz všemožně podporují. Rozhodne se hrát tuhle hru na těhotnou. Ve dne Liz nosí bříško z pěny a těhotenské šaty, večer vyráží na večeře, do klubů. Ale jak dlouho může tuhle hru hrát? Když se blíží „porod", je Liz vyčerpána i nadšená. Má pocit viny i pocity, které prožije jen těhotná. Příběh o štěstí, úspěchu, rodině a lásce.... celý text

Literatura světová
Vydáno: , Omega

Maternity

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Moje mateřství. Přihlašte se a napište ho.

Venneto
05.04.2023 4 z 5

Pro mne příjemná oddechovka, která se mi dobře četla a stránky rychle ubíhaly. Nemohla jsem se ale při čtení ubránit pocitu, že je to takový mix filmu Šéfe jsem v tom a seriálu Sex ve městě. Přesto ale hodnotím kladně.

Iris30
11.03.2022 4 z 5

Kniha se četla hezky. Popravdě jsem čekala,
jak to dopadne, jak z toho hlavní postava vybruslí a musím říct, že rozuzlení mě příjemně překvapilo a pobavilo.
Mám ráda takové oddechovky.

MamaKnihomolka
01.01.2020

Za mě dost slabá kniha, kterou jsem nedokázala dočíst do konce a to jsem čtenář, který vždycky rozečtenou knihu dočte ať se děje co se děje. Kniha se mi nelíbila už jen tím, že mi absolutně nesedla povaha hlavní hrdinky a děj, který se neuvěřitelně táhnul než se stalo něco zásadního. Za mě ztráta času, i když alespoň jednu hvězdu za zajímavou myšlenku knihy. Škoda, čekala jsem mnohem víc.

Kniha Moje mateřství v seznamech

Autorovy knížky