Moje nejkrásnější vánoční kniha přehled
Marion Krätschmer
Je tu vánoční kniha, jakou si děti přejí! Najdou zde mnoho barevných ilustrací a pestrou směs textů na téma Vánoc, které jim v adventní době zkrátí čekání. Napínavé pohádkové příběhy a náladové verše uspokojí malé čtenáře, známé vánoční koledy s notami vybízejí ke zpěvu, veselé hádanky pobaví i potrápí chytré hlavičky. Šikovné ruce se pustí do pečení podle snadných receptů či do výroby ozdob a dárků podle jednoduchých návodů.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Moje nejkrásnější vánoční kniha. Přihlašte se a napište ho.
ČTENÍ S REBEČKOU: Vánoční příběhy jsou pěkné, kniha je protkaná koledy známými i mě neznámými, receptíky na vánoční cukroví a perníčky, dále návody, jak si vyrobit ozdůbky na stromeček. Rebi se moc líbila, hlavně ten první příběh, kde se jeden andílek jmenuje jako ona.
Kniha Moje nejkrásnější vánoční kniha v seznamech
1999 | Moje nejkrásnější vánoční kniha |
2013 | Můj adventní kalendář - 24 knížeček |
2010 | V ZOO |
2002 | Vánoční povídání |
2010 | Na statku |
Nejvíce oceňuji noty na méně známé koledy. U příhěhů by bylo možná lepší, kdyby zůstalo u vyprávění o Weihnachtsmannovi/Santa Clausovi, takhle vnáší do českých tradic o Ježíškovi a Mikulášovi docela zmatek. Copak přijíždí Ježíšek na sobovi?