Moje první kniha předškoláka a prvňáka přehled

Moje první kniha předškoláka a prvňáka
https://www.databazeknih.cz/img/books/99_/99919/bmid_moje-prvni-kniha-predskolaka-a-prvn-JRI-99919.png 5 6 6

(Dotisk v r. 2007 a 2009). Tato publikace poskytne vašemu dítěti základní informace o světě kolem nás a pomůže mu připravit se na to, co ho čeká v první třídě. Najde v ní věci, které se dětem líbí: obrázky, básničky a hádanky. Odpovědi může nakreslit a napsat rovnou do knížky. Rozšíří slovní zásobu i rozhled po okolním světě, procvičí si ruku a úsudek, napíše svá první písmena a číslice, seznámí se se základy slušného chování a pozná první anglická slova. Hry, hádanky a úlohy v této knížce pomáhají při rozvoji schopností - pozornosti, paměti, samostatného myšlení a také vyjadřovacích schopností. A při tom všem se rozhodně nebude nudit.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Moje první kniha předškoláka a prvňáka. Přihlašte se a napište ho.

Bonda
29.06.2023

Obsahově zajímavé, ale výtvarná stránka pro mě strašná. Jen několik stran, které jsou věnovány zvířatům světa, byly ilustrovány fotografiemi, a zdají se jako pěkné přehledy.

Worbitka89
07.04.2023 4 z 5

Kniha je pěkně zpracovaná, jednotlivé kapitoly bych zpřeházela (nejdříve hledat slova, pak až psát písmena). Některé předměty v obrázcích k nalezení jsou, jiné ne, což je škoda. Říkanky jsou neznámé, někdy pro malé děti těžko srozumitelné,tak je na čtenáři jim to vysvětlit. Stejně jako cizí zvířata, která u nás nežijí dávat do lesa je trochu záludné. Angličtinu jsem si připomněla spíše já, než předškolák. Kniha je jinak velmi povedená a líbila se nám.

EvikU.
29.11.2019 5 z 5

Moc hezky provedená kniha. Podle této knihy se moje 2 dcery naučily v předškolákách číst sami aniž bych je k tomu nějak vedla. Mají rády od malička knihy a jak si ji prohlíželi tak podle obrázků a písmen u toho se naučili písmenka. Nebo-li škola hrou.

Kniha Moje první kniha předškoláka a prvňáka v seznamech