Druhý pokus přehled
Sienna Mercer
Moje ségra je upír / Moja sestra upírka série
Do Franklin Grove dorazil Hollywood! Olivia je nadšená. Slavný mladý herec Jackson Caulfield natáčí v jejím městě film, ve kterém má dokonce někdo z místních šanci získat roli. Takže když Olivia narazí na Jacksona a on ji provede po place, je to pro ni jako splněný sen. Je možné, že by Jackson byl upír?
Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: 2016 , CooBooOriginální název:
My Sister the Vampire: Take two
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Druhý pokus. Přihlašte se a napište ho.
Mne se to prostě libí, nemůžu si pomoci. Už 5. díl a pořád se v těch knížkách něco děje. Tentokrát do Franklin Hrobě dorazí filmový štáb a s ním slavný mladý herec Jackson Caulfield, který se Olivii moc líbí. Náhoda tomu chce a Olivia se zúčastní konkurzu na roli v připravovaném filmu. Vypadá to, že se Jacksonovi líbí, jenže je tu že strany Ivy podezření, že je upír. A s upírem by Olivia chodit nechtěla........
Kniha Druhý pokus v seznamech
2014 | Výměna |
2015 | Tajemství krve |
2015 | Skandálzubní |
2016 | Láska kouše |
2015 | Hustoupírský |
KNIHA: Ačkoliv tuhle sérii mám opravdu ráda, tenhle díl pro mě patří k těm slabším. A to jednoduše proto, že druhá sestra prostě musela lásku najít ve stylu "obyčejná holka potká hollywoodskou hvězdu". Nevím, jestli bych našla něco, co považuji za větší a přeslazenější klišé. Ale budiž. Je to totiž knížka pro děti a zápletka - je-li sestřina nová láska upír, nebo ne - byla hrozně zajímavá. Takže věřím, že být malá holka, tenhle díl nadšeně zhltnu jako malinu. Mimochodem nic z toho zde řečeného nepovažuji za spoiler, jelikož to prozrazuje již samotná anotace.