Moje velká kniha barev přehled
Agnese Baruzzi
Co se stane, když smícháš žlutou a modrou? Proč se červená pořád tváří naštvaně? Na kolik oranžových věcí dokážeš vzpomenout? Tato velká kniha je plná barev, které se už nemůžou dočkat, až se s tebou seznámí. Tak je pojď pozdravit!
Literatura naučná Pro nejmenší
Vydáno: 2022 , DrobekOriginální název:
My Huge Book of Colors, 2021
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Moje velká kniha barev. Přihlašte se a napište ho.
Super nápad hledat na každé stránce schovaného chameleona a učit děti, jak vznikají některé barvy. Bohužel výběr předmětů do daných barev je docela odfláknutý, jsou zde předměty, které mohou mít jakoukoliv barvu a je pak matoucí, proč jsou zrovna jen u jedné barvy (auto, šála...). Některé předměty vůbec nejdou identifikovat.
Kniha Moje velká kniha barev v seznamech
2020 | Najdi mě! Lesní dobrodružství s vlkem Bernardem |
2018 | Pozor na příšerky |
2019 | Dobré ráno, zajíčku! |
2017 | Tajemná příroda: Najdi a spočítej |
2020 | Dobré ráno, žabko! |
Souhlasím s komentářek od Tyynab, ale hodnocení dávám vyšší. U nás má knížka úspěch. Mimo jiné nenásilně naučila Bambulku o míchání barev (takže když se mě zeptá, jak udělat růžovou, teď už si hned i sama odpoví a často právě odkáže na tuhle knihu).
S identifikací obrázků jsme problém neměly, ale je pravda, že některé mohou mít jakoukoliv barvu. Hledání chameleona je super a na závěr ještě třešnička na dortu - velký obrázek na hledání.