Moje velké řecké léto přehled

Moje velké řecké léto
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/532439/bmid_moje-velke-recke-leto-65ee20730e5ba.jpg 3 65 65

Bezstarostná Mandy, které je kousek pod třicet, si myslela, že bude navždycky provdaná za svou první lásku Dannyho. Když zjistí, že ji její dokonalý manžel podvedl, uvědomí si, že přišel čas provést velké změny. Ale co teď Mandy udělá, když je poprvé ve svém dospělém životě svobodná? Mandy, která se rozhodla najít zase svou jiskru, sedne do letadla, připravená na dobrodružství a druhou šanci na štěstí. Utéct na řecký ostrov zalitý sluncem, ke třpytivému modrému moři, na zlaté pláže a ke skvělým koktejlům, je přesně to, co potřebuje. Během neplánovaného léta se Mandy má jako nikdy v životě. Najde si v hezké malé vesnici u Středozemního moře nové přátele. Ale brzy si uvědomí, že i ráj má své problémy Dokáže prázdninová romance opravdu uzdravit její zlomené srdce? Nebo ji někdo z jejího starého života přivolá zpátky domů?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Red

My Big Greek Summer, 2018

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Moje velké řecké léto. Přihlašte se a napište ho.

vera5841
04.11.2024 2 z 5

Pro mě bohužel zklamání.
Čekala jsem příjemnou letní knihu s pořádnou dávkou Řecka. Bohužel Řecko bylo jen slabou nevýraznou kulisou pro příběh hlavní hrdinky, která se především neustále babrala ve svém nezdařeném manželství.
Příběh byl také vyplněný spoustou vaty, podle mě zcela zbytečně a na úkor právě romantické letní linky u které jsem žádnou chemii mezi hrdiny necítila.

Hanka-K.
01.11.2024 2 z 5

Knížka mě docela zklamala, četla jsem dost pozitivních recenzí,ale mě ten styl popisný moc nesedl, bylo tam na mě málo těch "přítomných" konverzací a čekala jsem od toho trochu něco jiného, konec celkový dojem docela napravil,ale není to, jako u jiných autorek, vzrušující letní čtení a zmiňovaný letní románek na obálce je vlastně až skoro na konci knihy, takže za mě takový průměr,ale asi si časem nebudu moc pamatovat jména a děj.

kniznisvetsjiri
29.10.2024 2 z 5

Kniha mě upoutala svou obálkou a anotací. Řecko. Chtěla jsem pořádnou letní oddechovku, dávku moře, řeckou kuchyni a letní lásku. No, bohužel jsem nic moc z toho nedostala.

Hned od první strany víte, že hlavní hrdinka Mandy, je očividně alkoholička. Věty „Už se těším, až si dám víno“, „Nalila jsem si víno“, byly napsané snad na každé druhé stránce. Až mi to přišlo úsměvné, tohle bylo fakt moc. Neustálé utápění v minulosti a lehká povrchnost Mandy mě zvedala ze židle.

Druhá polovina knihy mě bavila snad ještě míň než ta první. Celé to motání okolo festivalu, nebylo nijak zvlášť záživné a zajímavé.
Hodně situací mi přišlo přitažené za vlasy.

Dost mi chyběla jiskra mezi Mandy a Costasem, rozhodně nečekejte žhavý letní románek, spalující pohledy ani pořádný erotický rodeo. Žádný romantický klišé. Což je celkem škoda, protože od letní romantické oddechovky očekávám, že budou lítat kalhotky a podprsenky vzduchem a u toho budou střílet ohňostroje.

Knihu bych celou seškrtala, zkrátila a hlavně ji dala na pořádnou korekturu, protože tohle se úplně nepovedlo.

Mrzí mě, že kniha nesplnila mé očekávání a jsem z ní opravdu zklamaná. A to ta obálka i anotace byly tak lákavé.

Holly, Stříbrné hrdlo a další knižní novinky (20. týden)

12.05.2024

Kniha Moje velké řecké léto v seznamech

Autorovy knížky

2024  62%Moje velké řecké léto