Neohlížej se přehled

Neohlížej se
https://www.databazeknih.cz/img/books/85_/85202/neohlizej-se-85202.jpg 3 35 35

Molly Burke série

1. díl >

Zdravotní sestra Molly z finančních důvodů musí každý den po skončení náročné služby v nemocnici strávit několik hodin ve funkci městské koronerky. Z případů ji zaujmou záhadná úmrtí pěti právníků v rozmezí tří dnů. I když vše nasvědčuje tomu, že se jedná o sebevraždu, Molly pochybuje a zahájí pátrání na vlastní pěst. Neodradí ji agresivní tisk, nedůvěra policie, ani útok na její osobu. ... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Alpress
Originální název:

Bad medicine , 1995


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Neohlížej se. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (13)

čef
16.01.2020 5 z 5

Situace na nemocniční pohotovosti jsou mnohdy chaotické a tak se začátek knihy zdál rovněž jaksi neuspořádaný. Nakonec se však příběh velmi dobře rozvinul, napětí stoupalo až do závěrečné bitky a odhalení zloduchů. Téma mnohokráte zvěčnělé o páchání lukrativního dobra zlotřilými farmaceutickými společnostmi, ale určitě zpracováno originálně a čtivě. Nemám, co bych dodal, doporučení je na světě.

Han-nah
31.08.2019 4 z 5

V knize je sice hodně postav,ale mě zaujalo popisování práce na pohotovosti a hlavně pocity Molly z minulosti, jak to zasahovalo do jejího současného života a její boj za spravedlnost.


haki34
20.01.2018 3 z 5

na mně moc žoviální, postavy se mi pletli, najednou se objevovali z ničeho nic, chovali se, jako by jsme je měli znát, chvíli jsem proto uvažovala, zda knížka není ze série s nějakou Molly a hodilo by se mít za sebu první díly...a ono asi že jo....tak třeba chyba bude tam ?? (ještě jsem nepátrala, která v sérii je tahle..) nepochopila jsem narážky na alkohol - Molly byla v minulosti závislá ?? no a zkorumpovaný farmabiznis a smečka právníků, z nichž jeden není až takový padouch jak se zdá....nebyla to úplná tragédie, ale ani výhra... taková červená lehká knihovna zasazená do "zajímavého "prostředí a šmrnclá detektivkou/thrillerem....autorku už asi nevyhledám,.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Neohlížej se v seznamech

v Přečtených51x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených1x
v Knihotéce75x
v Chystám se číst4x