Horský samet přehled
Jude Deveraux (p)
Sametový cyklus série
Druhá část “sametové” ságy bratrů Montgomeryů. Bronwyn MacArranová, nezkrotná náčelnice skotského klanu MacArranů, je zajata vojskem krále Jindřicha VII. Král se rozhodne dosadit do čela divokého klanu svého muže a tak otupit jeho nepřátelství. A tímto mužem má být Steven Montgomery, mladší bratr Gavina. Steven má nyní přetěžký úkol, v těchto dramatických dobách přesvědčit svými schopnostmi členy klanu a zejména svou ženu, že je hoden stát v jejich čele.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2004 , BaronetOriginální název:
Highland Velvet, 1982
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Horský samet. Přihlašte se a napište ho.
Po prvním díle jsem od knihy už neočekávala žádný zázrak. Bronwyn mě snad štvala ještě víc než Judita. Zároveň jsem ale zvědavá na další díly, jestli se přece jenom budou v něčem trochu lišit.
Těšila jsem se,ale bohužel,tento díl nedosáhl kvality předchozích dvou.Nebyl špatný,ale předchozí byly hezčí.
Připravované knižní novinky (31. 8. - 7. 9.)
29.08.2015
Kniha Horský samet v seznamech
pro ženy 16.-17. století Skotsko Tudorovci romance historické romance
2008 | Rytíř ve zlaté zbroji |
2013 | Černý lev |
2009 | Levandulové ráno |
1998 | Dědička |
1999 | Síla lásky |
Předešlý díl jsem nečetla.
Do příběhu Bronwyn a Stevena jsem se rychle začetla, ale byť byl příběh dějově obsáhlý a hezký, něco mi tam prostě chybělo... druhá polovina knihy mě bavila víc. Mrzelo mě, jak dopadla Mary.