Rytier v zlatej zbroji přehled

Rytier v zlatej zbroji
https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/112139/rytier-v-zlatej-zbroji-112139.jpg 4 276 276

Montgomeryovi série

Mladá Američanka Douless cestuje so svojím priateľom Robertom po Anglicku, aby sa lepšie spoznali. Po prudkej hádke sa ocitne sama v starobylom anglickom kostolíku a rozplače sa na náhrobnej doske sira Stafforda. Jej slzy dojmú krásneho šľachtica a privolajú ho späť cez priepasť času do súčasnosti. Obaja prežijú spolu nezabudnuteľné ľúbostné dobrodružstvo, ktoré v Dougless zanechá krásnu spomienku na celý život.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Rytier v zlatej zbroji. Přihlašte se a napište ho.

vladka16
27.02.2025 5 z 5

Už jsem tenhle příběh přečetla několikrát, ale vždy se k němu ráda vrátím když potřebuju pohlazení po duši, trochu napětí a lásky. K tomu ještě trochu humoru, záhadného dění a je to fajn.

šlejfířka
24.10.2024 4 z 5

Tuto autorku mám ráda.Vím co čekat a k většině knížek se jednou vrátím.

Analady
01.11.2023 2 z 5

Tuto knížku jsem poprvé četla v 18 letech a tehdy se mi moc líbila. Vlastně díky ní jsem našla zálibu ve čtení. Dlouho jsem si říkala, že si ji jednou musím přečíst znovu. A teď kvůli čtenářské výzvě k tomu byla ideální příležitost. Těšila jsem se na romantiku, ale překvapivě mě tentokrát čtení ani zdaleka tak nebavilo. Škoda.

Kniha Rytier v zlatej zbroji v seznamech

v Mé knihovně172x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)