Moonwalk přehled
Michael Jackson
Nevídane brilantná kariéra a prísne strážené súkromie megahviezdy Michaela Jacksona vyvolali priam posadnutosť miliónov fanúšikov rocku a paparacov po celom svete. Michael Jackson spolu s Jackson 5 predal vyše dvesto miliónov albumov. Vo svojej autobiografii rozpráva o šťastných roztopašných časoch mladosti, cestách s bratmi a o svojich neraz zložitých vzťahoch s rodinou. Zdôveruje so svojimi vzťahmi k niektorým zo svojich najznámejších priateľov, otvorene hovorí o zdrvujúcej izolácii zavinenej slávou, o svojej prvej láske, o plastickej operácii, o výnimočnej kariére i neférových klebetách, ktoré s ňou súviseli. Kniha je ilustrovaná vzácnymi fotografiami z rodinných albumov Jacksonovcov, Michaelových osobných archívov a kresbou, ktorú Michael nakreslil exkluzívne do tejto knihy – predstavuje pozoruhodnú cestu do samotného srdca a duše moderného hudobného génia.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Moonwalk. Přihlašte se a napište ho.
Knihu jsem bohužel nedočetla, ale jednou se k ní určitě vrátím a v klidu si jí přečtu celou. Jinak zatím, co jsem četla, tak je moc zajímavá a moc mě baví.
Autobiografie se mi vždy hodnotí těžko. Musím naprosto pominout zaujetí osobností a nenechat se unášet fanouškovskou vlnou, i když to ne vždy úplně vyjde. Pokud se tedy zaměřím na styl psaní, musím poznamenat, že mě Michael mile překvapil. Zajímavé myšlenky i poselství. Umět se správně vyjádřit a ještě k tomu čtivě a atraktivně neumí každý, ale Michaelovi se to povedlo.
Pokud vás v životě oslovila alespoň jedna jeho píseň, s chutí do toho!
Kniha Moonwalk v seznamech
Zajímavá knížka.