Moře nestvůr (2022) | Databáze knih

Moře nestvůr přehled

Moře nestvůr
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/492254/bmid_more-nestvur-9L9-492254.jpg 4 1999 1999

Percy Jackson série

Napůl chlapec...napůl bůh.Dohromady Percy Jackson Mytologické bytosti ožívají... Krvelačné nestvůry se bouří... Bohové z Olympu kladou další úkoly... "Po klidném školním roce se na mně valí další problémy. Poslední den školy to začalo! Hodina tělocviku se proměnila ve vybíjenou s lidožravými obry a Grover se dostal do průšvihu. Další špatná zpráva: Táboru polokrevných hrozí zničení... Vydávám se s přáteli na výpravu, ze které se nemusíme všichni vrátit živí... Jdeš do toho s námi?"... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Fragment (CZ)

The Sea of Monsters, 2006

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Moře nestvůr. Přihlašte se a napište ho.

LexiS
02.02.2025 3 z 5

Místy je to trošku bizarní, ale už nějakou dobu nejsem cílová skupina, takže jim to odpouštím.
Spojení s řeckými bájemi mě každopádně baví a ve výsledku je to takové milé zpestření mé četby. Navíc to má písmena jak pro slepého, takže je to opravdu taková jednohubka na chvíli.

Teea
01.02.2025 5 z 5

Kniha mě bavila, samozřejmě předvídatelné, ale musíme brát v potaz, že se jedná o knihu pro děti a ve výsledku mi to ani nevadilo.

Lovehorses365
27.12.2024 5 z 5

Boooooom!!!
Všichni si tuhle sérii musíte přečíííííst!
Já ani nevím co k tomu mám napsat...
A to už je co říct s mojí nekonečnou slovní zásobou a výmluvností.
:D

Instinkt, Dům tisíce šepotů (32. týden)

06.08.2023

Poslední, co jsem si pamatoval, bylo to, že se potápím do hořícího moře, vím, že Tyson je navždycky pryč, a lituju, že se nemůžu utopit.

Říká se, že Sirény zpívají pravdu o tom, po čem člověk touží. Vyprávějí ti věci, které si o sobě ani neuvědomuješ. To proto je to tak kouzelné. Pokud přežiješ... zmoudříš.

Kdybychom měli zasahovat pokaždé, když mají potomci nějaký problém… no, to by jen vyvolalo další problémy a další zášť.

Kniha Moře nestvůr v seznamech

v Přečtených3 386x