Morušový strom přehled

Morušový strom
https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/112155/morusovy-strom-112155.jpg 4 76 76

Tichá, skromná Lillian Manvillová prežila po boku svojho manžela takmer dvadsať rokov. Urobila čokoľvek, aby ho uspokojila, a na oplátku dostala život, o akom sa jej ani nesnívalo – život v bohatých vilách, cestovanie po svete, najdrahšie šperky a najluxusnejšie oblečenie. Keď miliardár Jimmie zahynie pri havárii lietadla, z jeho majetku nedostane Lillian nič – okrem starej farmy v mestečku Calburn vo Virgínii. Neočakávané okolnosti ju takmer zložia na kolená, no Lillian začne nový život – schudne, zmení si meno a za pomoci Matthewa Longacra, prívetivého, pekného muža z Calburnu, sa pustí do podnikania. Bude mať však odvahu odkryť pravdu o tragédii z dávnej minulosti a o smrti svojho manžela?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (SK)

The Mulbery Tree, 2002

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Morušový strom. Přihlašte se a napište ho.

alekis
07.11.2021 5 z 5

Je to román pro ženy, ale je v něm míň romantiky a víc napětí. Je poněkud spletitý, než se všechno nakonec vysvětlí, ale za přečtení určitě stojí.
Vývoj hlavní hrdinky je docela zajímavý, a i když víme, že všechno nakonec - v rámci žánru totiž musí - dobře dopadne, máme o ni trochu obavy, ale protože má po boku přátele a především švarného amerického šohaje, všechno nakonec zvládne :-)

petraj30
21.04.2021 4 z 5

Ani jsem to nečekala, ale byl to úžasný a zajímavý příběh.
Bylo tu více hlavních postav, ale všechny byly skvělé. Ten konec mohl být obsáhlejší, byl shrnutý do jedné kapitoly aby se neřeklo, ale nebylo vysvětleno plno věcí. Potěšilo by mě, kdyby se autorka více rozepsala o ostatních důležitých postavách, a hlavně, jak to s nimi dopadlo.
Ani tam nebylo zmíněno, proč spolu Patsy a Janice nemluvily a mnoho dalších drobností.
Ten detektivní příběh byl zajímavý, ale bylo tam řečeno už tolik verzí, jak to skutečně bylo a nebylo, že jsem se v tom ztrácela. Budu si to muset přečíst ještě jednou, abych to správně pochopila, ale taky proto, že se mi to moc líbilo.:-)

ydnac
07.09.2020 4 z 5

Hezké, oddychové čtení :-)

Kniha Morušový strom v seznamech

Jude Deveraux (p)