Omega přehled
Jack McDevitt
Motory Boha série
Jack McDevitt vyniká mezi současnými autory klasické SF svou schopností spojit mezigalaktická dobrodružství s novými nápady. V tomto příběhu zkušené pilotky mezigalaktických výprav se skupina odvážných lidí vydává na dalekou výpravu - zachránit neprozkoumané světy, jež jsou ohroženy všeničícím oblakem Omega putujícím vesmírem.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Omega. Přihlašte se a napište ho.

Příliš dlouhé, rozvláčné. Knize by slušel tak poloviční rozsah. Dění na planetě Bulíků je většinou nepříliš zajímavé. Nejlepší částí knihy pro mě byly popisy akcí kolem ježků a mraků Omega.
Konečná teorie o Omegách mě překvapila. Originální.

Mám pocit, že někde v knize je:"kdo to dočte až sem může si u mne vyzvednout 10000Kč". Autor natahuje obsah knihy statickými popisy bulíků. Žádné zvraty, žádné směřování k nějaké pointě. Naprosto nudná kniha, kterou jsem nedočetl a ani ji nehodlám dočítat. Pokud by zde existovala rubrika "Nedoporučuji!", tak bych jí tam zařadil.
Ocenění knihy (1)
2004 -
John W. Campbell Memorial Award for Best Science Fiction Novel
Kniha Omega v seznamech
v Mé knihovně | 53x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
Teoria o Omegach pekna a uveritelna, inak dost velka nuda. Stacilo by to mozno na poviedku. Necudujem sa ze dalsi diel serie uz u nas nevysiel.