Mozková posilovna přehled

Mozková posilovna
https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/356169/bmid_mozkova-posilovna-TPS-356169.jpeg 4 6 6

Kondiční cvičení pro váš mozek. Proč nás toho o mozku učí tak málo? Je to jediná věc, která se účastní úplně všeho, co děláme. Nikdo nám ale nedá žádný manuál jak jej používat a my v důsledku toho trpíme. Své životy trávíme zaneprázdnění, pracujeme dlouhé a dlouhé hodiny. Máme málo času sami na sebe a naše duševní pohoda strádá. Máme málo času na druhé a strádají naše vztahy. Je možné, že jsme unavení nebo je pro nás těžké se soustředit, ale reagujeme na to tak, jako by jediné řešení bylo zintenzivnit to, co už děláme: pracovat ještě usilovněji. Řešením ale je pracovat chytřeji. Cílem této knihy je pomoci vám pochopit principy chytřejšího přemýšlení a práce, které vycházejí z našich znalostí o mozku.... celý text

Literatura naučná Psychologie a pedagogika
Vydáno: , Management Press

The Brain Book, 2016

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mozková posilovna. Přihlašte se a napište ho.

Jenda_985
20.06.2022 3 z 5

Kniha se skládá z kapitol zaměřených na různé stránky lidské mysli a její zdokonalení. Některá doporučení byla velice zajímavá. Kniha je postavena tak, že si můžete přečíst libovolnou část, jež vás zaujme. Text doprovází hezké ilustrace.

Knižní novinky (25.9. - 8.10.)

28.09.2017

Kniha Mozková posilovna v seznamech