Mrazivé vraždy přehled

Mrazivé vraždy https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/474790/bmid_mrazive-vrazdy-pPu-474790.jpeg 4 137 137

Nově sestavenou kolekci povídek od královny zločinu pojí zimní tematika – a neodmyslitelná dávka napětí. Vzduch se ochlazuje a dny se krátí… doba jako stvořená pro to, usednout do křesla před sálající oheň s knihou detektivních příběhů od té nejpovolanější autorky. Pozor však na smrtící sněhové závěje, nebezpečné dárky, otrávená jídla a záhadné návštěvy! Mrazivé historky – některé z nich s oblíbenými vyšetřovateli Herculem Poirotem a slečnou Marplovou – doplňuje úvodní spisovatelčino líčení, jak trávívala s rodinou vánoční svátky. Obsahuje: Vánoce v Abney Hall -- Bonboniéra -- Vánoční tragédie -- Pan Quin přichází -- Záhada bagdádské truhly -- Tři slepé myšky -- Dcera duchovního -- Plymouthský expres -- Potíže v zálivu Pollensa -- Útočiště -- Záhada lovecké chaty -- Na konci světa -- Mužnost Edwarda Robinsona -- Vánoční dobrodružství... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Povídky
Vydáno: , Kalibr
Originální název:

Midwinter Murder: Fireside Tales from the Queen of Mystery , 2020


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mrazivé vraždy. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (38)

Bája89
15.01.2024 4 z 5

Odposlechnuto jako audiokniha. Agatha, to je jistota. Mrazivé vraždy mě bavili o něco víc než Letní záhady. Kdykoliv čtu nebo poslouchám něco z pera královy detektivek, tak je to vždycky jako návrat ke starému příteli.

Petras_ka
06.01.2024 4 z 5

Vydarená zbierka poviedok, ktorá mi perfektne padla do nálady v tomto zimnom období. Vyzdvihnúť by som chcela poviedku Tri slepé myšky, ktorá má veľmi dobre vykreslenú pochmúrnu atmosféru, zaujímavú zápletku aj rozuzlenie. Počúvala audioknihu a zo všetkých poviedok bola práve táto najmrazivejšia, určite aj vďaka interpretovi, ktorý ju načítal bravúrne.


hledaseniki
12.12.2023 4 z 5

Co víc říct, Agatha Christie, královna detektivek, kterou můžete číst v jakoukoliv roční dobu, ale soubor povídek Mrazivé vraždy lákají k tomu si je přečíst přesně v tom zimním období, kdy se zachumláte do deky, s čajem nebo čokoládou a necháte se unášet jejími příběhy ať už za pomoci malého belgického mužíčka Hercula Poirota nebo slečnou Marplovou a dalšími.
Výborná sbírka povídek, víc není potřeba říct...víte co, je to Agatha Christie!

všechny komentáře

Související novinky (2)

Knižní novinky (43. týden)

25.10.2021


Knižní novinky (39. týden)

26.09.2021


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Mrazivé vraždy v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených167x
ve Čtenářské výzvě41x
v Doporučených6x
v Knihotéce124x
v Chystám se číst75x
v Chci si koupit26x
v dalších seznamech2x