Mrazivé vyhlídky přehled

Mrazivé vyhlídky
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/549722/bmid_mrazive-vyhlidky.png 5 237 237

Madison Harperová série

Blíží se Vánoce a na městečko Lost Creek se snášejí sněhové vločky. V autosedačce potichu pláče tříletý chlapeček. Jeho matka, studená jako led, leží zhroucená na volantu. O pár dnů později je nalezena další mrtvá matka s přeživším dítětem. Detektiv Madison Harperová během vyšetřování zjišťuje, že případy se podobají zločinům, které kdysi spáchal nechvalně proslulý sériový vrah – ten, kterého vyšetřoval její otec jako zvláštní agent FBI. Co když je Madison, sama svobodná matka, další na řadě?... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: ekniha , Kniha Zlín

Catch Her Death, 2022

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mrazivé vyhlídky. Přihlašte se a napište ho.

Kocourek
předevčírem 5 z 5

Opět přečteno jedním dechem. Madison s Natem moc nepokročili. Nebo ano ? Uvidíme. V průběhu děje jsem podezřívala kde koho, ale TEN se mi do hledáčku nedostal. Objevil se nám tam nový detektiv, tak trochu svérázný a to bude určitě oživení. Tak honem přeložit ty další tři díly. Mezitím už Wendy napíše doufám další.

lexikon_tf
předevčírem 5 z 5

Další napínavé pokračování této skvělé detektivní série nás tentokrát zavede do minulosti Wendyina otce.

V předvánočním městečku Lost Creek, kde se na svátky se svými blízkými těší i detektiv Madison Harper, není bohužel ani před Vánocemi chvilka klidu. Sváteční náladu pokazí nález mrtvé ženy v autě, zatímco v autosedačce pláče její malý synek. Další mrtvá matka nalezená o pár dní později ukazuje na možnou spojitost se starými případy sériového vraha, které vyšetřoval právě otec Madison, když dříve působil jako zvláštní agent FBI.

V tomto, již pátém pokračování téhle čtivé detektivní série, se dozvíme více o minulosti Madison, o jejím otci a jejich vztahu. Současné vyšetřování zločinů se totiž nápadně podobá starým případům, s jejichž pachatelem má Madisonin otec léta nevyřešené účty. Není snad právě teď v ohrožení Madison a její nejbližší?

Opět skvěle napsané, nešlo přestat číst, protože jsem byla děsně zvědavá, jak se to všechno vyvine a dopadne - ostatně jako u každého dílu této série, kterou jsem si moc oblíbila a už se těším na další díl! Vřele doporučuji!

L.Helena
předevčírem 4 z 5

Audiokniha
K sérii jsem se vrátila po pár měsících a kupodivu jsem si hned vybavila hlavní epizody ze soukromí vyšetřovatelů, takže jsem si naplno užila jak vyšetřování případu, tak i vývoj v jejich osobním životě.
Myslela jsem, že toto je poslední díl, ale vidím, že série pokračuje. Tak snad mi to vše utkví v paměti i do příště.

10 nejprodávanějších eknih (listopad)

10.12.2024

Ti, co byli prokleti, Mělký hrob a další knižní novinky (46. týden)

10.11.2024

Kniha Mrazivé vyhlídky v seznamech

v Mé knihovně135x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)