Mrazivý ráj přehled

Mrazivý ráj
https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/12259/mid_mrazivy-raj-rsY-12259.jpg 4 88 88

Příběh dívky Hany, která se snaží vymanit ze sekty, jejíž součástí byla celé své dětství. Vhodné pro starší dívky. Když byla Hana malá, umřela jí maminka. Po nějaké době se otec znovu oženil a jejich život se změnil. Stali se Svědky Jehovovými. V tomto církevním společenství získala Hana klid, jistotu a pocit bezpečí. Avšak v době dospívání si začne uvědomovat, že již takto žít nechce a pokouší se vymanit, aby mohla být jako ostatní. O tom, jak velký má sekta vliv, a jak je těžké se z něj dostat, vypráví tento příběh, který je založen na skutečných událostech.... celý text

Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , Nava

Das eiskalte Paradies, 2000

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mrazivý ráj. Přihlašte se a napište ho.

Magie233
12.04.2023 4 z 5

Velice dobře napsaná, poutavě, zajímavě, jednoduše, tak aby oslovila hlavně mladé čtenáře. Čte se opravdu skvěle a rychle, žádné nudné a popisné pasáže. Smutný a dojemný příběh podle pravdivé události.

Eva_Skala99
17.11.2022 2 z 5

Poučná, dobře napsaná. Ale není to úplně můj soudek literatury, ale určitě se najdou takoví, kterým se bude líbit. Doporučuji!

Allla9
26.06.2022 5 z 5

Dozvěděla jsem se mnoho zajímavého o sektě Jehovových. Příběh vypráví Hana, která musela v této sektě být od dětství. Některá jednání sekty jsou hodně přísná, nesmlouvavá a hnusná.

Kniha Mrazivý ráj v seznamech