Mudrc, surfař a byznysmenka přehled
Robin S. Sharma
Nová knížka autora světoznámého bestselleru Mnich, který prodal své ferrari vypráví příběh Jacka Valentina, jehož životní cesta se v mnohém podobá životní pouti každého z nás. Jack se cítil lidsky hluboce nespokojený a nenaplněný, a proto se vydal pátrat po moudrosti, která by mu umožnila žít šťastnější, autentičtější a smysluplnější život. Díky setkání se třemi pozoruhodnými průvodci a učiteli mudrcem, surfařem a byznysmenkou objevuje Jack mocnou životní filozofii, s jejíž pomocí dokáže radikálně proměnit svou existenci a najít klíč k vlastnímu osudu. Na této duchovní cestě za sebepoznáním jej čeká řada zkoušek. Každá překážka ho však nakonec posune o kousek blíž k pravdě a naplnění tužeb jeho srdce. Poznání, k němuž Jack na konci své pouti dospěje, může pomoci každému, kdo se rozhodne změnit svůj způsob života a myšlení, proměnit své touhy ve skutečnost, překonat strach a obavy, které mu brání v osobnostním rozvoji, probudit svůj vnitřní potenciál a otevřít své srdce.... celý text
Duchovní literatura New Age
Vydáno: 2011 , Rybka PublishersOriginální název:
The Saint, the Surfer, and the CEO: A Remarkable Story About Living Your Heart's Desires, 2002
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mudrc, surfař a byznysmenka. Přihlašte se a napište ho.
Kniha obsahuje hodně mouder, některá notoricky známá a jiná nová a inspirativní. Trochu mě mrzí, že kniha nezachycuje, jak se změnil život hrdiny po proměně ani nějakým poutavým dějem se kniha chlubit nemůže.
Inspirativní čtení, veliké množství mouder a citátů. Kniha se čte s lehkostí, skoro sama.
Kniha Mudrc, surfař a byznysmenka v seznamech
2003 | Mnich, který prodal své ferrari |
2012 | Kdo bude plakat, až tady nebudeš? |
2011 | Mudrc, surfař a byznysmenka |
2010 | Juliánova cesta aneb Putování s Mnichem, který prodal své ferrari |
2013 | Tajné dopisy mnicha, který prodal své ferrari |
Mě tato kniha hluboce zasáhla, asi mi přišla do života zrovna v ten správný čas, když jsem potřebovala změnu nastavení mysli a to mi přesně dala. Díky této knize jsem si hodně věcí uvědomila, otevřela mi mysl i srdce. Proto moc děkuji za tuto knihu.