Můj africký příběh - Cesta za snem přehled

Můj africký příběh - Cesta za snem
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/476414/bmid_muj-africky-pribeh-zEQ-476414.jpg 5 23 23

Můj africký příběh je jakousi zpovědí nejen pro autorčiny čtenářky a čtenáře, které zajímá, jak se dostala do Afriky a k psaní knih z afrického prostředí. Inspirovat a motivovat může i milovníky Afriky, cestovatele, snílky, dobrovolníky či začínající spisovatele. Dozvíte se také, proč se autorka z nadšeného dobrovolníka, který chtěl spasit celou Afriku, stala téměř odpůrcem rozvojové pomoci nebo jak se jí podařilo během několika let vydat devět románů u tří renomovaných nakladatelství, zaplnit diář besedami a stát se první českou spisovatelkou publikovanou v Keni. Nechybějí ani vtipné příhody z afrického putování, situace, kdy šlo Haně o život, zajímavosti ze zákulisí jednotlivých románů nebo cestovatelský miniprůvodce do Keni pro ty, kteří se tuto krásnou zemi chystají navštívit.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Můj africký příběh - Cesta za snem. Přihlašte se a napište ho.

Rizek75
26.09.2024 5 z 5

Kniha mj. obsahuje zážitky autorky ze svých cestovatelských zkušeností po africké Keni, včetně dobrovolnictví, a tedy pomoci těm nejpotřebnějším. Tyto informace podává i ústně prostřednictvím setkávání se svými čtenáři i zájemci o Afriku v rámci "živých" besed. Zároveň se lze dozvědět spousty užitečných poučení pro případné budoucí cestovatele či zájemce o dobrovolnictví.
Když porovnám "živou" besedu, které jsem se nedávno zúčastnil, s touto knihou (kterou mám i s věnováním od velmi sympatické autorky), pak musím říci, že oboje bylo velice zajímavé, dobrodružné a poutavé. V okamžiku jsem se ocitl mezi Keňany, v přírodě obývané divokými zvířaty, v savaně, i v prachu chudinských čtvrtí.
A protože jsem doposud nečetl žádný z romanů spisovatelky, chystám se co nejdříve to napravit. Věřím, že i v těch se přenesu na černý (a nám bělochům velice vzdalený) kontinent.

Formicka93
03.06.2024 5 z 5

Zajímavé čtení. Spousta praktických rad na cestu po Keni.

cleopatra11
14.03.2023 4 z 5

Dobře se četlo, určitě zajímavé vzpomínky na pobyt v Keni.

Nová kniha Můj africký příběh – Skutečný příběh Češky v Africe

06.12.2021