Můj bratr albatros a jiná rodinná zvěrstva přehled

Můj bratr albatros a jiná rodinná zvěrstva
https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/442277/bmid_muj-bratr-albatros-a-jina-rodinna-z-Dks-442277.jpg 4 93 93

Že je bratr proutník a jsou s ním jenom problémy, věděla Sylva, vypravěčka prvního debutového románu populární blogerky Zuzany Hubeňákové, vždycky. Jenomže ani tak by ji nenapadlo, že když se tento podařený sourozenec rozhodne z pohnutek veskrze čistých a upřímných vzdát prostopášného života a udělat alespoň jednou v životě něco dobrého, bude to ještě větší katastrofa, zahrnující únos, ztrátu nejmilovanějšího člena rodiny, čili téměř nepojízdné Škody Fabie Combi, či střídavou péči o matku… A hádejte, kdo to musí vyřešit!... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Můj bratr albatros a jiná rodinná zvěrstva. Přihlašte se a napište ho.

Honey0105
15.10.2024 4 z 5

Naprosto výborná audiokniha, která dokáže rozesmát. Na audiotéce jsem na ní narazila náhodou a velmi mě mrzí, že nebyla delší.
Velká oddechovka, kterou nejspíš brzy zapomenu, ale opravdu mi zvedla náladu. Minimálně název si musím poznamenat, abych si mohla příběh někdy oživit, až budu nutně potřebovat dávku humoru. A je to přesně ten typ knížky, kterému moc sluší audioverze. Takže pochvala i pro paní Elsnerovou, která se s tím skvěle popasovala.

essene
25.07.2024 5 z 5

Sice jednoduchá,ale skvěle psaná,že jsem často ani nemohla číst,jak jsem se smála))

Snílek1980
31.05.2024 4 z 5

Knížku jsem už sice před lety četla, ale teď jsem si ji dala znovu v audio verzi. Smála jsem se úplně stejně jako poprvé, možná ještě víc, protože je moc hezky načtená. Určitě ji doporučuji jako lék na smutky a špatnou náladu.

Knižní novinky (22. týden)

25.05.2020

Kniha Můj bratr albatros a jiná rodinná zvěrstva v seznamech

humor

2016  64%Deníček moderního páru aneb Ženy jsou z Venuše a muži jsou debil