Můj květinový ateliér - květinové dárky a inspirace pro každé roční období přehled
Markéta Keclíková
Obohaťte svůj každodenní život květinami a udělejte radost sami sobě i vašim nejbližším! Jedinečnost knihy spočívá v podrobném popisu doprovázeném detailní fotodokumentací nejrůznějších květinových vazeb, věnců, svícnů, aranží a dalších nápadů na dárky z květin napříč ročními obdobími, svátky a slavnostními událostmi. Obsahuje přes 200 návodných a ilustračních fotografií, podle kterých dokáže i začátečník vyrobit půvabný a originální dárek pro dívku, ženu či muže. Autorka knihy zasvěcuje čtenáře srozumitelnou a čtivou formou do základů praktické floristiky, jejích technik a pojetí, ale obsahuje také řadu užitečných rad týkajících se nákupu květin, péče o ně a jejich vlastností.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Můj květinový ateliér - květinové dárky a inspirace pro každé roční období. Přihlašte se a napište ho.
Kniha Můj květinový ateliér - květinové dárky a inspirace pro každé roční období v seznamech
dekorace květiny aranžování květin
Moc pěkné fotografie.