Můj Míša přehled
Zinaida Jevgeňjevna Alexandrova
![Můj Míša Můj Míša](https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/139743/muj-misa-139743.jpg?v=1353248741)
Veršované příhody malé holčičky a jejího medvídka.
Literatura světová Pro nejmenší Příběhy
Vydáno: 1983 , Mladé letáOriginální název:
Мой мишка (Moj Miška), 1952
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Můj Míša. Přihlašte se a napište ho.
![Lady Greystoke Lady Greystoke](https://www.databazeknih.cz/img/users/66_/6672/6672.jpg?v=1381127931)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Dnes je prý Den dětství, tak jsem si přečetla dětskou knihu :) Že je to příběh holčičky a jejího medvídka sem psát snad nemusím, to je v popisu knihy.
![yaoiyuri yaoiyuri](https://www.databazeknih.cz/img/users/35_/35738/35738-YZf.jpg?v=1503928437)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Obrázková knížka o holčičce a jejím plyšovém „Míšovi“ doprovázená jednoduchými a v překladu místy poněkud kostrbatými verši. Ke knize jsem se dostala úplnou náhodou v dospělosti (a tudíž k ní nemám z dětství žádný sentimentální vztah), takže za mě je to vyloženě průměr. Spíš na mě působila takovým „minulorežimovým“ dojmem, i když tam nebylo vůbec nic ideologického – asi za to mohl styl ilustrací.
Kniha Můj Míša v seznamech
v Mé knihovně | 23x |
V spomienkach vidím namiesto macka bábiku, ale toto je knižka detstva a ikonická, no v Rusku tak známa nie je ani zďaleka. Myslím, že je to prvá, na ktorú si v živote spomínam a čítala som ju aj bábikám, keď som sa hrala na bábätká. Dojemný a jemný príbeh :)))