Můj pes je erotoman přehled
Jan Zlatohlávek
Každý muž se od narození po celý život setkává se ženami i se psy. Nejprve se jich (žen i psů) nezřídka trochu bojí, pak je zase moc chce, a když si je pořídí, mohou vznikat situace, které stojí za písemný záznam. Dítě, rodiče a pes. Muž a pes. Muž se psem a žena. Muž a žena se psem. Muž, žena, pes a děti. Muž, pes a milenka. Pes jako náhrada dítěte, pes jako potrava, pes žárlivec, pes klaun, pes nezvedenec, pes usmiřovatel, pes erotoman… Humorně laděná povídková knížka je autobiografickým průřezem autorova setkávání se psy a ženami různých plemen, a to doslova.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Můj pes je erotoman. Přihlašte se a napište ho.
Zas tak vtipné to nebylo a navíc se autor značně odchýlil od tématu a očekávaného obsahu - psi jsou tam jaksi na pozadí a spíše jde o vyprávění vzpomínek a částečné navázání na knížky o seznamování. Celkově psí příběhy byly spíše slabší.
Kniha Můj pes je erotoman v seznamech
2011 | Hledám štíhlou ženu |
2013 | Můj pes je erotoman |
2015 | Jak jsem (ne)našel ženu |
Útlá knížečka na jeden večer. Útržky z autorova života, kdy mu do cesty přicházejí různí psi a různé ženy. Celkem mě to bavilo, na odreagování dobrý.