Můj první poník přehled

Můj první poník
https://www.databazeknih.cz/img/books/60_/60506/muj-prvni-ponik.jpg 4 17 17

Přemýšlím právě ty o tom, že si pořídíš vlastního poníka? Potom je tahle knížka určená právě pro tebe. Najdeš v ní všechny informace, které budeš potřebovat.

Literatura naučná Příroda, zvířata
Vydáno: , Stabenfeldt

Buying and Keeping a Pony, 2006

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Můj první poník. Přihlašte se a napište ho.

simca9342
28.09.2024 5 z 5

Příručka pro začínající chovatele nebo ty, kteří sice ví, jak vypadá kůň a co umí, ale zatím neví, jak krásný a zajímavý svět těchto zvířat může být.
Brožurka toho o koních nabízí hodně - od správného výběru přes jednotlivá plemena koní barevně vyobrazených po podrobné popisy očisty.

Knihomolka506
24.07.2024 5 z 5

Já budu mít koně!
Říkala jsem jako malá všem okolo, když jsem si je jen šla ke kamarádovi pohladit. Sem tam i zajezdit, samozřejmně v osmi letech s oporou. To, že to nevýjde, kůň k nám kvůli nedostatku místa nepůjde a já malá zrzka, která tehdy na sedle vypadala komicky a ještě věřila ve svého koníčka, jsem tak nějak tušila v ty špatné zprávy a ponořila se do knih. Teď v dospělosti je tahle růžovka pro mě jako dělaná :)
Krásné obrázky, plno důležitých informací. Neváhejte, pokud i vy žijete v koňském sedle, hurá pro ní!

mia.com
08.06.2024 4 z 5

Tyto knížky z Pony Clubu jsem milovala.

Kniha Můj první poník v seznamech