Můj život: Od kolébky ke slávě přehled

Můj život: Od kolébky ke slávě https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/392913/bmid_muj-zivot-fKo-392913.jpg 4 53 53

Jeden z nejlepších světových fotbalových brankářů Petr Čech se rozhodl poutavou formou sepsat část své autobiografie – a to dobu od svých sportovních začátků až po přestup do Sparty. Dozvíte se tak mnoho exkluzivních zajímavostí z Petrova dětství, jak začínal s hokejkou, jak překonával první zranění apod. Již od brzkého věku můžeme u Petra Čecha sledovat jeho silnou vůli a cílevědomost. Kniha je velmi inspirativní pro všechny čtenáře.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Můj život: Od kolébky ke slávě. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (19)

berry1009
18.04.2024 4 z 5

Kniha je hezka zpracovný vhled do prvních kariérních krůčku našeho legendárního brankáře. Co do obsahu je krátká a končí přestupem do Sparty. Je však zpracována čtivě a na autoboigrafii docela dobré. Jakožto fanoušek Chelsea přidávám jednu hvězdu navíc.

LusSyNDA
06.12.2021 4 z 5

Nutno předem zmínit, že jsem si knihu vybrala do čtenářské výzvy, jinak bych po ní nejspíš nesáhla. Je to taková oddechovka, mládí Petra Čecha jeho slovy. Doplněno o obrázky. Škoda, že kniha končí tak brzy a nepíše se už o Chelsie a další následující kariéře. I tak se mi to líbilo a četla se sama ;-)


toni-az
17.04.2021 2 z 5

Přestože považuju fotbal za nejnudnější sport ze všech, toto dílo mi k srdci nepřirostlo. Doufal jsem, že přečtením knížky se můj postoj k této hře nějak změní, ale vzhledem ke kvalitě obsahu nějak nebylo co by mě motivovalo. To snad ani není knížka, je to jen takový nějaký neuspořádaný soubor krátkých fejetonů z mládí jednoho fotbalového brankáře. Částečně plácání se po rameni jak je dobrý, částečně poděkování lidem, kteří ho v jeho kariéře posouvali, částečně kňourání nad tím, jak to má fotbalový brankář těžké, částečně libování si, jak to má fotbalový brankář skvělé. Ale co už, nic lepšího co jsem ještě nečetl, se mi do výzvy nějak nepovedlo najít.

Jedna hvězda za pár celkem zajímavých historek (zejména z hodně raného dětství), druhá za Trojana v audiobooku. Myslím, že jako klasickou knížku bych to asi měl problém dočíst.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (19. - 25.11.)

19.11.2018


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Můj život: Od kolébky ke slávě v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených67x
ve Čtenářské výzvě8x
v Doporučených3x
v Knihotéce13x
v Chystám se číst13x
v Chci si koupit2x
v dalších seznamech1x

Štítky knihy

brankáři fotbalisté fotbal, kopaná

Autoři knihy

Petr Čech
česká, 1982
Jan Palička
česká, 1977