Muž, pes a kouzelník přehled
Lars Simon
Lennart Malmkvist vede zcela normální život v Göteborgu. To se ovšem za velice podivných okolností změní, když s ním neoblíbený sousedův mops nečekaně začne hovořit. Zčistajasna do Lennartova života vtrhne magie, se kterou ani omylem neměl nikdy nic společného! Když ho začnou ohrožovat temné síly, zjistí Lennart, že ten či onen kouzelný trik může být celkem užitečný...... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Muž, pes a kouzelník. Přihlašte se a napište ho.
Nápad dobrý. Jeho využití slabé. Natahování děje. Nevím, jestli je to překladem, nebo autor tak hrozně píše... . Vtipu pomálu. Moc mě nezajíma, že autor žil ve Švédsku. Takže stránka o tom, že hlavní postava jde 150 metrů po Petgata, která se lomí s Hellgata, ústí do Bergata a větví se na Jogata a Bohgata mě nebere. Další knihu od autora číst nemusím. Hej da.
Čekala jsem od knihy o hodně víc.
Navíc mě docela převapilo, že bude mít bůhví kolik dalších pokračování. A pokud se ponesou v tomto duchu, vůbec nic se nedozvíme.
Když nad tím tak přemýšlím, tak mi tohle čtení vlastně nic nepřineslo. Jen zvláštní představy o mopsech a několik znuděných večerů plných očekávání, zda se konečně děj rozjede.
Kniha Muž, pes a kouzelník v seznamech
Zajímavá pohádka, která nechává prostor fantazii, protože pokud autor nenapíše (nebo nenapsal) pokračování, budete si ho muset vymyslet sami. Příběh vyznívá jako úvod k hlavnímu ději.