Muž v domácnosti 3 přehled
Kósuke Óno
Muž v domácnosti série
Nesmrtelný drak, v minulosti nejobávanější jakuzák, se oženil a nyní svou milovanou ženu podporuje v jejím kariérním růstu – jako muž v domácnosti! Rád by jí koupil dárek, ovšem k tomu potřebuje hotovost. Proto se tento napravený člen organizovaného zločinu uchyluje k jedinému způsobu, jaký zná. Nachází si brigádu! Osvěžující komedie o jakuze v domácnosti pokračuje třetím dílem!... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Muž v domácnosti 3. Přihlašte se a napište ho.
Byť anotace se tentokrát tváří, že se dočkáme ucelenějšího příběhu, třetí svazek pokračuje v trendu jednotlivých epizod ze života hlavní postavy. Subjektivně ho úrovní zábavnosti řadím mezi první a druhý díl, ačkoli podíl čtivosti pro mě klesl. Zatím netuším, zda je to řazením epizod či počínající ohraností zavedeného příběhového stylu.
Čtenář však nepřijde o svou porci dobré nálady, dokonce dojde i na několik zajímavých setkání. Řekl bych, že v tomto díle i mírně narážím na neznalost japonských reálií či uvažování, protože označení „šéfová“ mě u některých ženských postav překvapilo (přišlo mi nedůstojné či naopak až nepatřičné). Mimochodem, autorova psa jsem v jednom z příběhů skutečně našel.
Pokud vás bavily předchozí díly, nejspíš vás potěší i tohle.
Ještě jsme se nepotkali, Pod hladinou a další knižní novinky (33. týden)
13.08.2023
Kniha Muž v domácnosti 3 v seznamech
2023 | Muž v domácnosti 1 |
2023 | Muž v domácnosti 2 |
2023 | Muž v domácnosti 3 |
2023 | Muž v domácnosti 5 |
2023 | Muž v domácnosti 4 |
Možná je to časovým odstupem, ale přišlo mi to o něco vtipnější než předchozí díly.