Muži, kteří mě zkazili přehled

Muži, kteří mě zkazili
https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/227668/bmid_muzi-kteri-me-zkazili-Euo-227668.jpg 1 16 16

Jsem Klára, Klára Staňková. Je mi dvacet sedm let a jsem promiskuitní... Není to nic, čím bych se snad chtěla chlubit, ale taky nic, za co bych měla strkat hlavu do písku, jak by většina pokrytecky morální společnosti ode mne zcela nepokrytecky očekávala. Je to prostě fakt. A jako k faktu se k tomu snažím přistupovat. Svým způsobem je to důsledek Vás, mužů, že jste ze mne vychovali takovou poběhlici. Nesmysl? Pojďte si o tom tedy přečíst …... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Muži, kteří mě zkazili. Přihlašte se a napište ho.

jaroiva
03.03.2019 odpad!

Vydržela jsem asi polovinu...
Řekla bych, že snad i můj vlastní nudný deník by byl pro člověka, který mě nezná, zábavnější...
Jestli si potřebovala autorka kvůli statistice udělat nějaký přehled, myslím, že nebylo nutné ho vydávat veřejně. Troufám si říct, že po tom je ostatním h***,ehm, že to čtenáře pramálo zajímá...
Možná by stačilo zveřejnit na nějaké sociální síti tabulku, když už má potřebu se chlubit.
Nevím, jak to funguje na databázi se štítkama, ale doporučila bych smazat zejména štítek "humor", a asi i "sex" a "erotika"

edith79
23.03.2018 odpad!

No je mi stydno. Stydno za to, že jsem to doposlouchala do konce. Je to neuvěřitelně hloupé, trapné a vychloubačné. Mělo by se to jmenovat Sebechvála smrdí. Evidentně pravý opak skutečného života osoby, která tento egoistický, neinteligentní blábol stvořila. Erotické to tedy bylo neuvěřitelně, ve stylu: " Začal mě vášnivě líbat a umíte si představit, jak to asi mohlo dopadnout." K smíchu.
Poslouchala jsem v rámci výzvy k tématu Kniha žánru, který běžně nečtu. Nemohla jsem si vybrat lépe. Opravdu běžně nečtu škvár.

Space.Junkienka
27.10.2017 1 z 5

Ani nevím, co jsem čekala.... Obyčejný seznam známostí, o kterých se nakonec stejně nedozvíme ani nic zajímavého, sexuálního, vtipného či jinak originálního.

Kniha Muži, kteří mě zkazili v seznamech