Muži s vôňou přehled

Muži s vôňou
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/498331/bmid_muzi-s-v-nou-5k6-498331.jpg 3 3 3

Román pre ženy, ale nie len pre ne.... Zrkadlí túžbu po osudovej láske, uprostred zápasu so zradou, sklamaním a strachom z osobného zlyhania. Hľadanie spriaznenej duše, vnútornej slobody a odpustenia, to všetko je prítomné v príbehu troch žien, ktorých osudy sa v jednom okamihu pretnú. Tento životný zvrat odhalí skryté tajomstvo a bude natoľko závažný, že vystaví hlavnú hrdinku veľkej skúške odvahy. Dokáže sa vyrovnať s realitou, ktorá presahuje jej chápanie?... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Muži s vôňou. Přihlašte se a napište ho.

recenzienika657
07.10.2024 4 z 5

#muzisvonou @marcela_agaton_studio @marencinpt

Príbeh, ktorý je plný úvah a citácii. Tento príbeh neprebehnite a veľakrát sa pozastavíte nad riadkami, ktoré autorka napísala. Každá uváha sedela na situáciu, ktorá sa odohrávala a žene, o ktorej som čítala.

4 ženy, 4 otvorené spovede, túžby po láske. Bola som nastavená na to, že 4 ženy a bude sa mi to všetko miešať, až kým som pochopila, že sa mi to naozaj mieša. Pochopíte, keď túto knihu budete čítať. Všetko sa spojí ku koncu a plakala som. Naozaj som revala. Už dlho ma kniha tak nerozplakala. Ale... Na mňa nezafungovalo 4 životy. Nápad je to dobrý aj skvelo je to spracované, ale zbytočné. Je to len pocit, pretože neviem aké by to bolo, ale za mňa by bolo lepšie keby to bolo v jednom živote, ktorý si tým všetkým prejde a viac by som to preciťovala. Nie len koniec.

V jednej kapitole neviem či sa autorka sekla, alebo to bol umýsel, ale nazvala partnera iným menom.

Ďakujem za štafetu @madamme.de.ludrigova

#laska #tuzbapolaske #spriazneneduse #hladanielasky #stafeta #stafetovyzavislak #podporujemeslovenskychautorov

Kniha dvou cest, Dotek jako led a další knižní novinky (6. týden)

05.02.2023

Kniha Muži s vôňou v seznamech

2023  67%Muži s vôňou
2013  80%Alternatíva