My přehled
Elle Kennedy , Sarina Bowen
Him (Baronet) série
< 2. díl
Hokejový útočník Ryan Wesley vede život, o jakém vždy snil. Pět měsíců po nástupu do NHL patří k nejúspěšnějším profesionálním hráčům a každý den se vrací domů k muži, kterého miluje – Jamiemu Canningovi, svému dlouholetému nejlepšímu kamarádovi a nyní i životnímu partnerovi. Je tu jenom jeden malý problém: Nejdůležitější vztah svého života musí tajit, jinak by ho čekala mediální bouře, která by mohla ukončit jeho kariéru. Jamie Wese nade všechno miluje. Jenže tajit vztah je na nic. Tohle není život, jaký si Jamie představoval, a obavy, aby jejich tajemství nevyšlo na povrch, si začínají vybírat svou daň. Nijak nepomáhá, že v nové práci to nejde tak hladce, jak Jamie čekal, ví však, že dokud má Wese, všechno zvládne. Aspoň že ve svém bytě můžou být sami sebou. Nebo snad ne? Když se do stejné budovy nastěhuje Wesův nejvlezlejší spoluhráč, hrozí, že pravda vyjde na světlo.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize My. Přihlašte se a napište ho.
Po krásném prvním díle jsem si říkala, že si druhý odpustím, ale nedalo mi to, a dobře že tak.
Bylo hezké číst, že ne vždy je vše jenom růžové a že na vztahu je třeba pracovat. A taky, že jenom láska někdy prostě nestačí.
Ale kluci jsou prostě božani a já je miluju a strašně jsem jim přála, aby to vše ustáli.
Takže opět plnej počet hvězd.
První díl jsem v podstatě shrnul tak, že dostanete přesně to, o čem vypráví anotace – romantický a erotický příběh o dvou kamarádech z hokejového prostředí. Nic extra velkého a promyšleného, ale splnilo to účel. Z tohoto důvodu jsem byl tak překvapený, jakou hloubku tento díl dostal. Takže přesně naopak, pokud jste tu jenom kvůli erotice, tak ji tu primárně nehledejte (ale samozřejmě ji taky dostaneme).
Wesova část příběhu byla dopředu poměrně jasná. Konečně se mu splnil sen o profesionální kariéře v NHL, ale musí vyřešit problém s utajováním jeho vztahu s Jamiem.
To pravé překvapení přišlo až u Jamieho, kterému se začne život tak trochu hroutit pod rukama. To bylo tak super! Sledovat, jak se s tím snaží vyrovnat, i když to je někdy fakt těžký, mu dodalo neuvěřitelný charakter. Nebudu lhát, někdy mě kvůli tomu taky neskutečně vytáčel a kdybych byl sám na Wesově místě, v některých částech už bych ho fakt poslal někam, ale to je přesně to, co já od knih chci. Byl to jen důkaz o tom, jak moc byl jeho charakter v tomto díle propracovaný.
Závěrem se pojí jediná výtka, kterou k příběhu mám. Osobně nemusím, obzvláště u podobných příběhů, když je v závěru nakonec vše zalité sluncem. Jasně, je to romantika a my chceme, aby to dopadlo dobře, ale tady bylo více míst, se kterými se dalo pracovat a přišlo by mi zajímavější ukázat, že vždycky prostě všechno podle plánu nejde. Ano, toto skončilo dobře, ale tady se to i přes snahu nepovedlo… Chápete?
V závěru se ale pořád jedná o výbornou knihu, která předčila svůj první díl. Zatím to tak bohužel nevypadá, ale doufám, že se někdy dočkáme dalšího dílu.
10 nejprodávanějších eknih (listopad)
05.12.2019
Knižní novinky (44. týden)
27.10.2019
Kniha My v seznamech
v Přečtených | 1 066x |
Četla jsem protože první díl jsem si totálně zamilovala. I tahle kniha byla skvělá. Tematicky vážnější a již ne tak překvapivá.
Nejvíc jsem si oblíbila Blakea, který tomu dal šťávu i přes závažnost situace. Je otázkou, jestli by hokejové prostředí bylo opravdu tak otevřené tomuhle uspořádání. Ale kéž by tomu tak bylo.