My name is Karamel a bydlím v Londýně přehled
Michaela Sanytrová
V Londýně je škola, do které chodí česko-anglické děti. Jednoho dne paní učitelka přinese do třídy plyšového medvídka, který dostane jméno Karamel. Děti si ho rychle oblíbí a každý měsíc si ho vezme jedno z nich domů. Vyprávění pro děti i rodiče, v němž se prolíná čeština s angličtinou, je určeno všem, kteří chtějí lehce proplouvat oběma jazyky.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize My name is Karamel a bydlím v Londýně. Přihlašte se a napište ho.
Úžasná knížka. Teď jsem dočetla s mým synem, který je v druhé třídě. Moc se mi líbí prvky angličtiny :-) opravdu povedená knížka :-) snad se dočkáme dalšího dílu :-)
Nádherná knížka. Četli jsme ji se čtvrťáky ve škole (každý týden jednu kapitolu). Děti knížce úplně propadly. I my jsme si pořídili plyšového medvídka, který putoval mezi žáky. Knihu vřele doporučuji! :)
Kniha My name is Karamel a bydlím v Londýně v seznamech
Krásná a milá knížka, která dětem prostřednictvím příběhu medvídka Karamela přiblíží leccos ze života v Anglii i něco z angličtiny (slovíčka, fráze). Není to učebnice angličtiny, ale takové zpestření a doplnění pro děti, které se anglicky začínají učit.