Podrazák přehled

Podrazák
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/21503/podrazak-21503.jpg 4 126 126

Myron Bolitar série

1. díl >

Amatérský detektiv Myron, toho času sportovní agent, pátrá po zmizelé studentce Kathy. Pomoci mu může zvláštní stopa: nové číslo pornočasopisu. Kathy je obyčejné mladé děvče, které vede normální studentský život. Jednoho dne se však ztratí. Policie pátrala po nějaké stopě, ale po dívce jakoby se slehla zem. Proto se vyšetřování odkládá na neurčito. Rodina se však s tímto verdiktem nemíní smířit a do celého případu angažuje detektiva Myrona, bývalého přítele Jessicy, starší sesty Kathy.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , Knižní klub

Deal Breaker, 1995

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Podrazák. Přihlašte se a napište ho.

janina66
29.12.2023

Nehodnotím. Nedočetla jsem. Vůbec mě četba nechytla ani do třetiny knihy. Odkládám, nebavilo.

pam225
21.07.2023 5 z 5

Naprosto skvělé! Díky této knize jsem si Harlana Cobena oblíbila. Nebyla to moje první kniha od něho (a ani poslední), ale nejvíce se mi líbila. Opravdu mě mrzí, že není přeložena celá série s Myronem.

Šánka
22.01.2023 4 z 5

Tuto sérii jsem začala číst od druhého dílu, ale vůbec to nevadilo. Oba díly se dají číst i samostatně.
I tentokrát je to povedená detektivka se sportovním agentem Myronem, který jako vedlejšák vyšetřuje zmizení mladé dívky a pomáhá mu jeho trošku, nebo spíše více svérazný kamarád Win. A ten si i u tohoto případu tu spravedlnost ohýbá podle svého :-).
Není to asi úplná topka pana Cobena, ale dobrá detektivka s jako vždy dokonale promyšlenou zápletkou a vtipnými dialogy tedy ano.
Doporučím také pro ty čtenáře, kteří začali číst současnou novou sérii, v níž je hlavní postavou právě ten, kterému máme říkat Win. Tady jsou jeho začátky a vážně se vůbec nezměnil.

Ocenění knihy (1)

1996 - Anthony Award (Best Paperback Original)

Kniha Podrazák v seznamech

Harlan Coben