Myšlenkové mapy přehled
Tony Buzan , Barry Buzan
Probuďte svou kreativitu, zlepšete svou paměť, změňte svůj život. Myšlenkové mapy jsou nejefektivnější pomůckou pro přemýšlení. Neuvěřitelně vylepší vaši inteligenci, kreativitu, komunikační dovednosti, koncentraci a paměť – každý rozměr vaší výkonnosti. Jsou klíčem, který odemkne vaše schopnosti a potenciál. Myšlenkové mapy přivedl na svět Tony Buzan, přední světová autorita na poli výzkumu mozku a učení. Jde o převratnou techniku, která způsobila bouři ve školství i v byznysu.... celý text
Literatura světová Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: 2011 , Computer Press (CP Books)Originální název:
The Mind Map Book: Unlock your creativity, boost your memory, change your life
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Myšlenkové mapy. Přihlašte se a napište ho.
Už jsem něco málo o myšlenkových mapách věděla, takže pro mě nic moc převratného. Nástroj map je super k využití na nějaký rychlý brainstorming během workshopu nebo porady. Víc si z toho ale nejspíš neodnesu. Za mě jsou mapy nepřehledné a jako rebel :-) budu své poznámky dál zapisovat lineárně.
Podle tohoto dotazniku se dozvite jestli je tato kniha urcena pro Vas.
Zivite se hlavou? Mate radi studia? Chteli by jste se v budoucnu zivit hlavou?
Jste kreativec? Chcete podnikat? Chcete v zivote nejakou zmenu?
Pokud jste na jednu jakoukoliv otazku odpovedeli Ano, knihu si kupte!
Kniha Myšlenkové mapy v seznamech
zajímavý způsob, jak si uspořádat myšlenky
jen malý skeptický dovětek: "efektivní pomůcka" někdy zabere veškerý čas, který má z principu člověku ušetřit pro vlastní práci