Myšlenky a modlitby přehled
Alfonso Pereira
Nově uspořádaná kniha, doplněná o podněty mladých křesťanů. Z došlých návrhů se snažil "převzít jen takové modlitby, z nichž vyzařuje pravá zkušenost. Nejlépe pomůže druhým ten, kdo prošel radostmi a svízeli vlastní modlitby."
Duchovní literatura Náboženství
Vydáno: 1991 , ZvonOriginální název:
Jugend mit Gott - Gedanke und Gebete
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Myšlenky a modlitby. Přihlašte se a napište ho.
Ano v 80. letech působila trochu jako zjevení. Neumím se moc modlit z knížek, ale v knihovně zůstává snad na horší časy pro inspiraci :o)
Dostala jsem ji v 80. letech, v oranžových omyvatelných destičkách, bez udání vydavatele, asi něco jako výpomoc pro mladé v Východní Evropy. Od té doby mě provází, občas ji někomu půjčím, pak se ke mně vrátí. Jak píše pán přede mnou - je do každé situace, ale i pro každého člověka, napříč vyznáními a náboženstvími.
Kniha Myšlenky a modlitby v seznamech
Je neuvěřitelné, že u nás Zvon v devadesátých letech něco takového vydal. Objevil jsem to v knihovně své babičky a od té doby mě kniha provází. Velmi liberální až revoluční katolické myšlenka. Skvělý průvodce duchovnímu rozjímáním.